Janssen Cosmetics Organics Body blag piling za telo, 200 mL

Janssen Cosmetics Organics blag piling za telo ima odličen brusilni učinek.  Janssen Cosmetics Organics blag piling za telo ima odličen brusilni učinek. 
15309 15309

Ocene in mnenja

Opis

Gladka in mehka koža telesa zapeljuje in vzbuja željo po božanju. Njeno stanje se da vedno še malo izboljšati, zlasti ko hladni letni časi, dolgo sončenje ali čistilna sredstva, ki izsušujejo, zmanjšujejo vsebnost maščobe v koži in ko suhi roževinasti delci na njej ustvarjajo hrapavo površino. 

BODY PEEL ima odličen brusilni učinek. Na naraven način je kožo mogoče zdrgniti do gladkega. Bogata kremna osnova iz oliv in kokosovega olja vsebuje droben granulat iz lupin oreha shea in v prah zmleto vulkansko kamnino. Obe sestavini – olje in sredstvo za brušenje – ustvarjata čudovit sinergijski učinek. Stara koža se odstrani, mehka, nova koža spodaj pa dobi vse, kar jo naredi mehko in prožno.   
BODY PEEL je kremni, blagi piling za telo za glajenje kože po vsem telesu. 

Delovanje / Lastnosti izdelka

kožo čisti in gladi 
gladi hrapave dele telesa, kot so komolci in pete
mehak in blag 
topen v vodi 
poživlja in osvežuje 
sadno-svež vonj

Učinkovine

lupine oreha shea iz  kontrolirane biološke pridelave: drobno zdrobljena zrnca iz lupin za glajenje kožne površine
vulkanska kamnina: naravna snov za brušenje, zdrobljena v prah, gladi kožo 
sok aloe vere iz  kontrolirane biološke pridelave: čisti, pomirja, vlaži
olivno olje iz kontrolirane biološke pridelave:    bogata, kremna osnova za nežno čiščenje kože  
kokosovo olje iz kontrolirane biološke pridelave: deviško olje iz prvega hladnega stiskanja s posebno velikim deležem nasičenih maščobnih kislin, bogata, kremna osnova za nežno čiščenje kože, kožo gladi in skrbi za njen mehak,nežen občutek.

Uporaba

BODY PEEL porazdelite po vlažni koži telesa in masirajte z notranjo stranjo dlani z velikimi krožnimi potezami. Ostanke enostavno sperite ali odstranite z vlažnimi blazinicami. Potem nanesite kremo za telo. 

Nasvet: 
Za intenzivnejši brusilni učinek kremni BODY PEEL preprosto nanesite na suho kožo in mesirajte z nežnimi krožnimi gibi. Ostanke dobro sperite. 

Opozorilo: 
Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zavestna motivacija je skupek z vzgojo pridobljenih motivov, ki naj bi omogočali usmerjanje in obvladovanje prirojenih motivov ter s tem bolj smotrno življenje. Gre za izrazito zavestno in miselno dogajanje in je zato sestavni del duševnosti, čeprav tovrstni motivi že predstavljajo most med duševnim in duhovnim. Šolar jih oblikuje na osnovi vedenjskih vzorcev, ki mu jih starši, ostali odrasli in njegovi vrstniki iz dneva v dan ponujajo kot ravnanja, navade, običaje ali kot vzgojne nauke. Glede na ponujene vsebine si oblikuje socialne predstave o življenju, delu, učenju, počitku, kulturi, zabavi itd. Preko njih se uči prilagajati na zahteve okolja, oblikuje svoje vedenje in življenjski slog.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja