x
Vse kategorije
Janssen Cosmetics Organics gel za prhanje za telo, 200 mL
Janssen Cosmetics Organics gel za prhanje za telo, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Janssen Cosmetics Organics gel za prhanje za telo, 200 mL

Proizvajalec: Janssen Cosmetics
Janssen Cosmetics Organics šampon je koži zelo prijazen gel za prhanje.
Cena: 19,11 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Prhanje je za številne ljudi postalo dnevni ritual. V skladu s svojim namenom in na enostaven način služi hitremu čiščenju telesa ali preprosto samo dobremu počutju in sprostitvi. Praviloma se pri prhanju porabi manj vode in energije kot pri kopanju.

BODY CLEANSING GEL je koži zelo prijazen gel za umivanje telesa in las. Nežna kombinacija tenzidov rastlinskega izvora (kokosov oreh) s kože in las odstrani umazanijo in loj. Sveži stisnjen sok aloe vere skrbi za čisto kožo on že med umivanjem učinkuje pomirjevalno in vlažilno. Eterična olja dajejo sadno svež vonj, ki vsako umivanje telesa in las spremeni v razvajanje.

BODY CLEANSING GEL je zelo dobro topen v vodi in se enostavno nanese na vlažno kožo ter spet z lahkoto spere.

Delovanje / Lastnosti izdelka

blago čiščenje kože in las
poživlja in osvežuje
po uporabi je koža mehka, čista
sadno-svež vonj
svetel prozoren gel

Učinkovine

• sok aloe vere iz kontrolirane biološke pridelave: čisti, pomirja, vlaži,

• acylglutamat, sladkorni tenzid: koži prijazna kombinacija tenzidov na osnovi obnovljivih surovin. Acylglutamat je blaga, pralno-aktivna substanca, ki se izdeluje iz aminokislin v povezavi s kislino iz kokosove masti. Osnovne surovine za sladkorni tenzid so kokosovo olje, olje iz palmovih jedrc in glukoza. Oba tenzida sta biološko dobro razgradljiva in ju koža dobro prenaša.

• glyceryl oleate: sestavina za vračanje maščobe na osnovi obnovljivih surovin (sončnično olje).

Uporaba

BODY CLEANSING GEL spenite v dlaneh in nanesite na vlažno kožo telesa oz. na vlažne lase. Mehko porazdelite in sperite tako, da ne bo ostankov.
Nasvet: Vsako umivanje telesa zaključite z BODY CLEANSING GEL-om in pri tem izmenjujte tople in mrzle vodne curke. Zaključite vedno s kratkim hladnim curkom. Tovrstno prhanje z izmenjavo temperature vode poživlja krvni obtok in pospešuje dobro prekrvavljenost in napetost kože.

Opozorilo:
Dermatološko testirano.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prirojeni motivi še močno spominjajo na živalske nagone. Pretežno so vezani na gibalna in čutna dogajanja oz. na življenjsko nujne biološke potrebe in jih običajno uvrščajo v telesno razsežnost osebnosti. Prav zaradi njihove nagonske osnove radi zdrsnejo iz zavesti in se navzven kažejo kot nagoni. Včasih so jih šteli za primarne potrebe, vezane na neposredne in brezpogojne zadovoljitve, pri katerih naj bi bila strast močnejša od volje. Danes menijo, da se je človek rešil skoraj vseh nagonskih dražljajev in jih že obvladuje z lastno voljo, če se le tega nauči. Pomembno je torej, da jih veže na zavest o sebi, tj. na duhovno razsežnost; tedaj postanejo ozaveščeni in pod miselnim nadzorom. Kdor namreč zmore ozavestiti dogajanje v polju, prepozna tudi motive, ki usmerjajo neko dejavnost.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.