Janssen Cosmetics Organics koncentrat z učinkovinami za sijoče svežo kožo, 30 mL

Janssen Cosmetics Organics koncentrat je osvežujoč koncentrat z učinkovinami za vse tipe kože, ki delujejo utrujeno in bledo. <br> Janssen Cosmetics Organics koncentrat je osvežujoč koncentrat z učinkovinami za vse tipe kože, ki delujejo utrujeno in bledo.
483311 15305

Ocene in mnenja

Opis

Človek z gladko kožo, ki ima rožnato in sijočo svežino, vedno izgleda mlajši, medtem ko bolj temna ali celo lisasto pigmentirana koža daje vtis znatno višje starosti. 
 
RADIANT SERUM je osvežujoč koncentrat z učinkovinami za vse tipe kože, ki delujejo utrujeno in bledo. Poseben izvleček alpskih zelišč iz kontrolirane biološke pridelave zavira delovanje tirozinaze, ključnega encima za nastajanje naravnega kožnega barvila. Če je delovanje tirozinaze ovirano, je reducirano spreminjanje barvnih predstopenj v rjavi melanin. Na ta način je pojav pigmentnih madežev znatno manjši in barvni ton kože spet pridobi svojo mladostno svežino. 
 
RADIANT SERUM ima še dodatno delovanje, saj je nemastna gelna osnova idealni nosilec za dolgo- in kratkoverižno hialuronsko kislino za uravanavanje pomanjkanja vlage. Tako se čvrstost kože krepi iz globine navzven, kajti izvleček alfalfa poživljajoče deluje na kolagenska in elastinska vlakna.  
 
RADIANT SERUM je primeren za vse tipe kože. Skrbi za naraven sijajo kože in jo intenzivno oskrbuje z vlago ter zmanjšuje črte in gubice. 

Delovanje / Lastnosti izdelka

• krepi kožno tkivo 
• ustvarja gladke obrazne poteze in dobro počutje 
• posvetlitvena nega za mladostnejši ton kože 
• svež vonj 

Učinkovine

•izvleček alpskih zelišč iz kontrolirane biološke pridelave: sinergijsko delujoča kombinacija alpskih rastlin slez, poprova meta, jeglič, hribska resa, pravi jetičnik, melisa in rman, preprečuje delovanje tirozinaze, zmanjšuje temne pigmentne madeže 
 
•izvleček alfalfa iz kontrolirane biološke pridelave: učinkovina z delovanjem proti staranju za zaščito zunajcelične kožne matrice, spodbuja sintezo kolagena, zmanjšuje količino koži lastnih encimov, ki so odgovorni za propadanje elastinskih vlaken.
 
•dolgoverižna hialuronska kislina:  uravanava pomanjkanje vlage 
 
•kratkoverižna hialuronska kislina: najmanjša molekularna oblika hialuronske kisline za  boljši prodor v spodnje plasti povrhnjice, gladi kožo zmanjšuje izgubo vode skozi vrhnjico

Uporaba

RADIANT SERUM  zjutraj in/ali zvečer nanesite na kožo po čiščenju. Pustite, da se vpija kratek čas in nato nanesite negovalno kremo.  
 
Opozorilo: Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vse naštete lastnosti potrebuje vaš šolar. Šola namreč ni ustanova, kjer bi bilo možno še naprej razvajati. Lahko je prijazna in človeška, ne pa vedno tudi prijetna in lahkotna. Šola je težka za šolarje, ki so vajeni popusdjive (perrnisivne) vzgoje, saj jim ni bilo dano, da bi si utrdili endorfinski sistem (str. 46) za odzivanje na strese. Težko je tudi za učitelje, ki z razvajenimi šolarčki ne uspejo uspešno izpeljati zastavljenih učnih programov, ker niso več sposobni prenesti običajne učne obremenitve. Pred sto leti je Ivan Cankar zapisal: Ste mar videli kravo, ki bi živela od štiriperesnih deteljice?
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja