Janssen Cosmetics Organics kremna maska za glajenje kože, 150 mL

Janssen Cosmetics Organics maska je vlažilna kremna maska za krepitev in glajenje povrhnjice. <br> Janssen Cosmetics Organics maska je vlažilna kremna maska za krepitev in glajenje povrhnjice.
15307 15307

Ocene in mnenja

Opis

Uravnoteženo stanje hidrolipidne plasti omogoča koži ne le neprecenljivo lastno zaščito, ampak ji daje tudi naraven, mladostno gladek videz. Pri tem lahko za kožo še dodatno poskrbimo in ji privoščimo aktivno nego proti ponovnemu prekomernemu izsušenju.
 
HYDRATING CREAM MASK je vlažilna kremna maska za krepitev in glajenje povrhnjice. Prožna tekstura omogoča enostaven nanos in že po kratkem času delovanja je mogoče zaznati občutek izjemne negovanosti. Nič čudnega, kajti naravna olja iz kontrolirane biološke pridelave, substance za ohranjanje vlage in snovi za obnovo odvzamejo koži občutek napetosti in ji povrnejo prijetno mladostno prožnost. 
Izvleček belega volčjega boba pospešuje boljšo povezanost celic in tako kožo dolgoročno ščiti pred izgubo lastne vlage. 
 
HYDRATING CREAM MASK je vsestranski izdelek, ki izpolni željo po lepši koži, kajti tako na mlado, normalno kožo kot tudi na zrelo in zahtevno kožo dodatna nega koristno učinkuje. Koža je po vsaki uporabi občutno bolj gladka in prožnejša.  

Delovanje / Lastnosti izdelka

•vlaži in ohranja vlago
•kožo neguje in naredi mehko ter prožno 
•gladi gubice, ki nastanejo zaradi izsušenosti kože 
•krepi vrhnje plasti kože 
•povečuje naravno zaščito kože 
•bogata tekstura 
•prijeten nežen vonj 

Učinkovine

• kokosovo olje iz kontrolirane biološke pridelave:naravna kremna osnova 
 
• karitejevo maslo iz kontrolirane biološke pridelave: gladi kožo in povečuje njeno naravno zaščito
 
• arganovo olje iz kontrolirane biološke pridelave: bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitaminom E, podpira naravno hidrolipidno plast, 
                                                                  ščiti pred prostimi radikali
• izvleček alfalfa iz kontrolirane biološke pridelave: učinkovina z delovanjem proti staranju za zaščito zunajcelične kožne matrice, spodbuja sintezo kolagena, zmanjšuje količino koži lastnih encimov, ki so odgovorni za propadanje elastinskih vlaken  
 
•izvleček belega volčjega boba iz kontrolirane biološke pridelave: stimulira biosintezo beljakovin in lipidov v vrhnjici in tako izboljšuje povezanost celic,  krepi kožno bariero, zmanjšuje izgubo vode skozi vrhnjico
 
• ectoin: učinkovita celična zaščita preprečuje staranje kože zaradi svetlobe
 
• kratko in dolgoverižna hialuronska kislina: povečuje vlago v zgornjih plasteh povrhnjice
 
• sok aloe vere iz kontrolirane biološke pridelave: čisti, pomirja, osvežuje

Uporaba

HYDRATING CREAM MASK nanesite v dobro vidni plasti na obraz in pri tem vključite tudi predel okrog oči ter pustite delovati približno 10-15 minut. Odstranite jo z vlažnimi gobicami ali blazinicami in nadaljujte nego kot ponavadi. 
 
Opozorilo: 
Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ko se s šolarjem pogovarjate o njegovem polju dogajanja, ki je vezano na učno dejavnost (str. 61), bodite pozorni na oblikovanje ozadja, saj je pomembno, da ga oblikujejo motivi, ne pa liki, ki sodijo v polje. Motivi naj bodo nekaj takega kot 'bass o continuo' v baročni orkestraIni glasbi, ki določa ritem in podlago (okvir), ne pa vsebine glasbe. Je komaj slišen iz ozadja, ne preglasi melodije, vendar je gibalo skladbe. Takšno vlogo naj bi imeli motivi. Običajno jih delimo na prirojene in pridobljene z izkušnjami.Šolar običajno prepoznava motive kot čustveno dogajanje različne moči in različno dolgega trajanja, odvisno pač od njegovega temperamenta, značilnosti potreb in dogajanj v polju.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja