x
Vse kategorije
Janssen Cosmetics Organics nežna tekoča negovalna emulzija, 50 mL
Janssen Cosmetics Organics nežna tekoča negovalna emulzija, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Janssen Cosmetics Organics nežna tekoča negovalna emulzija, 50 mL

Proizvajalec: Janssen Cosmetics
Janssen Cosmetics Organics negovalna emulzija je vlažilna negovalna emulzija za vzdrževanje naravne funkcije kože.
Cena: 33,91 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Uravnoteženo stanje hidrolipidne plasti omogoča koži ne le neprecenljivo lastno zaščito, ampak ji daje tudi naraven, mladostno gladek in žametno mat videz.

HYDRATING LOTION je vlažilna negovalna emulzija za vzdrževanje naravne funkcije kože. Hidrolipidna plast se krepi od znotraj navzven, kajti izvleček belega volčjega boba pospešuje povezanost celic in tako kožo ščiti pred izgubo lastne vlage. Kratko- in dolgoverižna hialuronska kislina daje koži poseben odmerek vlage, medtem ko naravna olja iz kontrolirane biološke pridelave negujejo in pri tem ne puščajo mastne plasti. To koristi predvsem mladi, normalni koži z lahnim pomanjkanjem vlage.

HYDRATING LOTION izpolnjuje željo po ohranjanju lepe kože tudi v prihodnosti, saj arganovo olje s posebno visoko vsebnostjo vitamina E preprečuje delovanje prostih radikalov in tako tudi predčasno staranje kože.

Delovanje / Lastnosti izdelka

vlaži in ohranja vlago
krepi zgornje plasti kože
krepi naravno zaščito kože
lahka tekstura
idealna podlaga za ličenje
prijeten nežen vonj

Učinkovine

• kratko in dolgoverižna hialuronska kislina: povečuje vlago v zgornjih plasteh vrhnjice,
• izvleček belega volčjega boba iz kontrolirane biološke pridelave: stimulira biosintezo beljakovin in lipidov v vrhnjici in tako izboljšuje povezanost celic, krepi kožno bariero, zmanjšuje izgubo vode skozi vrhnjico,
• arganovo olje iz kontrolirane biološke pridelave: bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitaminom E, podpira naravno hidrolipidno plast, ščiti pred prostimi radikali,
• olje oreščka makadamije iz kontrolirane biološke pridelave: bogato s palmitolno kislino, gladi kožo in povečuje njeno prožnost, ščiti pred izsušitvijo.

Uporaba

HYDRATING LOTION zjutraj in/ali zvečer nanesite na očiščeno kožo.

Nasvet: Emulzija je odlična podlaga za ličenje.

Opozorilo:
Dermatološko testirano.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Življenje je že samo po sebi tako naravnano, da se nekatere življenjsko nujne potrebe zadovoljujejo same po sebi, bodisi nezavedno bodisi avtomatizirano. Zanje pač ne potrebujemo odlaganja, da bi ozaveščeno in s tehtnim premislekom uravnali pot zadovoljitve. Potrebe, ki naj bi jih šolar izpeljal ozaveščeno in premišljeno, pa je pametno nekoliko odložiti, da se ustvari ustrezna napetost, ki jo začuti kot nelagodje oz. stisko, potreba pa s »tiščanjem« pridobi ustrezen energetski naboj, postane jasna, pregledna in prevladujoča. Poveča se motivacija in lažje se oblikuje miselna predstava o načrtovanem. Frustracija je torej pred začetkom neke dejavnosti obvezna, ne le zaželena. Gre za dopuščanje naravnega poteka dogajanja in za zaupanje v modrost organizma.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.