x
Vse kategorije
Janssen Cosmetics Organics učvrščevalni serum proti staranju z lifting učinkom, 30 mL
Janssen Cosmetics Organics učvrščevalni serum proti staranju z lifting učinkom, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Janssen Cosmetics Organics učvrščevalni serum proti staranju z lifting učinkom, 30 mL

Proizvajalec: Janssen Cosmetics
Janssen Cosmetics Organics serum je nemasten koncentrat z učinkovinami za vse tipe kože, zlasti za utrujeno, neprožno kožo, ki ji primanjkuje vitaminov.
Cena: 39,19 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaserum, serum

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

V času velikih obremenitev celo mladi ljudje doživljajo trenutke, v katerih utrujene obrazne poteze izdajajo prekomeren stres. Ravno takrat je zaželena hitra pomoč, da se prepreči zunanje znake pomanjkanja napetosti in vitaminov v koži.

TIGHTENING SERUM je nemasten koncentrat z učinkovinami za vse tipe kože, zlasti za utrujeno, neprožno kožo, ki ji primanjkuje vitaminov. Neprecenljiva je kombinacija učinkovin iz izvlečkov biološko pridelanih rastlin za bolj napeto kožo. Alfalfa krepi oporno tkivo na področju kolagenskih in elastinskih vlaken, izvleček kvasa pa ima na kožo takojšnji gladilni učinek. Z vsakim nanosom se na koži ustvari neviden, elastični ovoj, ki poskrbi za bolj napeto zunanjo plast. Zmanjšuje gubice, ki nastanejo zaradi izsušenosti kože, in izboljšuje sposobnost kože za ohranjanje vlage. Dodatna vsebnost hialuronske kisline učinkovito uravnava pomanjkanje vlage.

Specialistično zdravniško in dermatološko poročilo instituta Dermatest potrjuje, da izdelek gladi kožo. Pri merjenju globine gub pred uporabo in 30 minut po uporabi se je izkazalo povprečno izboljšanje za 27,02 %*.

Delovanje / Lastnosti izdelka

učvrsti utrujene, neprožne obrazne konture
gladi kožo
z vidnim lifting učinkom po vsaki uporabi
nemastna tekstura
idealna podlaga za dolgo obstojnost ličil

Učinkovine

izvleček kvasa iz kontrolirane biološke pridelave: učinkovina za bolj napeto kožo na osnovi polisaharidov, pridobljenih iz ovsa, ki ustvarjajo ovoj za takoj viden in trajen lifting učinek, povečuje sposobnost kože za ohranjanje vlage in elastičnost kože
izvleček alfalfa iz kontrolirane biološke pridelave: učinkovina z delovanjem proti staranju za zaščito zunajcelične kožne matrice, spodbuja sintezo kolagena, zmanjšuje količino koži lastnih encimov, ki so odgovorni za propadanje elastinskih vlaken

dolgoverižna hialuronska kislina: uravanava pomanjkanje vlage

kratkoverižna hialuronska kislina: najmanjša molekularna oblika hialuronske kisline za boljši prodor v spodnje plasti povrhnjice, gladi kožo, zmanjšuje izgubo vode skozi vrhnjico

Uporaba

TIGHTENING SERUM zjutraj in/ali zvečer nanesite na očiščeno kožo in pustite, da se vpije. Potem nanesite negovalno kremo.

Nasvet:
Za posebno velik lifting učinek in sijoča ličila preprosto nanesite TIGHTENING SERUM, pustite delovati kratek čas in potem neposredno nanesite ličila.

Opozorilo:
Dermatološko testirano.

*Rezultat inštituta DERMATEST s pomočjo 3D-meritev kožne površine (PRIMOS) na 20 testirankah po le eni uporabi, ki je bil izmerjen 30 minut po nanosu.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Italijanska beseda motivare izhaja iz latinske movere, ki pomeni gibanje. Motiv je zato nagib, gibalo, spodbuda, razlog, namen ali vodilna misel nečesa. Motivacijo opredeljujemo kot notranje stanje, ki pobudi, usmerja in vzdržuje neko vedenje. Za vzdrževanje nekega vedenja pa motivi niso dovolj. Prisotni morajo biti še radovednost, potrebe, hotenja, socialne zahteve (pritiski), naklonjenost, prepričanja, vrednote, pričakovanja in drugi zunanji in notranji vplivi, ki sprožijo in usmerjajo neko dejavnost, opredelijo njeno moč in trajanje, da doseže cilje oz. zadovolji potrebe. Če si še enkrat pozorno preberete zgornje opredelitve, si lažje ustvarite predstavo o resnično številnih dejavnikih, ki pogojujejo motivacijo za učenje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaserum, serum

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.