Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo za make up, 30 g

Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo je namenjeno vsem tistim ženskam, ki želijo hitro ter enostavno odstraniti sledi make upa. Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo je namenjeno vsem tistim ženskam, ki želijo hitro ter enostavno odstraniti sledi make upa.
10768 10768

Ocene in mnenja

Opis

Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo je namenjeno vsem tistim ženskam, ki želijo hitro ter enostavno odstraniti sledi make upa.

Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo je bogata čistilna krema namenjena popolnemu odstranjevanju čistil ter ostalih kamuflažnih nanosov.

Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo je namenjeno vsem tipom kož.

Kako uporabljati Janssen Cosmetics Perfect profesionalno čistilo?

Bogato kremo nanesite na enak način kot odstranjevalec ličil, nakar nanos odstranite s papirnato brisačko. Sledi čiščenje kože kot ponavadi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Genitalni herpes

Koga lahko bolezen prizadene?
Večinoma je genitaini herpes povzročen z virusom herpes simpleksa tipa 2: okuženih je približno 45 odstotkov vseh odraslih. Vedno pogosteje je povzročitelj tudi virus herpes simpleksa tipa 1, ki povzroča vročinske mehurčke - herpes albialis.

Virus se po prvotni okužbi ugnezdi v koreninah živcev in je pod nadzorom imunskega sistema.

Le pri polovici okuženih prihaja vedno znova do težav s herpesom, pri čemer so simptomi praviloma prvič najhujši. Heteroseksualni moški in ženske so enako pogosto prizadeti, pogostost pa je odvisna od spolne aktivnosti in se - neodvisno od tega - s starostjo zmanjšuje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja