Janssen Cosmetics Trifolia Face maska za obraz, 50 mL

Vlažilne aktivne učinkovine in izoflavoni dnevno skrbijo za kožo in njen videz. Vlažilne aktivne učinkovine in izoflavoni dnevno skrbijo za kožo in njen videz.
3860 3860

Ocene in mnenja

Opis

Negovalna penasta maska s kremno ter zračno daje občutek blagodejne masaže. Izoflavoni in vlažilne aktivne učinkovinednevno skrbijo za kožo in jo revitalizirajo.

Vsebuje

mandljevo olje,

sok aloe vere,

izvleček korenine perunike,

pantenol...

Uporaba

Peno nanesite na očiščen obraz ter pustite delovati nekaj časa.

Janssen Opus Belle kolekcija je namenjena predvsem ženskam po 40. letu. Od 30. leta naprej je sposobnost obnavljanja celic zmanjšana prav tako pa je okrnjeno delovanje žlez lojnic in znojnic. Vse to je povod v razpad kolagenskih in elastičnih vlaken, ki je pogojen s starostjo. Posledica tega so gube, pa tudi nadalnji propad veznega tkiva, pigmentni madeži, občutljivost na svetlobo...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Garje

V domu za ostarele občane in v otroških vrtcih se garje širijo z neustavljivo hitrostjo. Pojavljajo se povsod po svetu in prizadenejo vse ljudi; najpogosteje pa so prizadeti otroci, mlajši odrasli in starejši ljudje. Možnost obolenja se poveča zaradi kroničnih obolenj, neuravnotežene prehrane ali stalnega psihičnega stanja napetosti, ki mu sledi . oslabljen imunski sistem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja