Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu, 50 mL

<p>Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu je namenjena regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni &ldquo;long-term&rdquo; efekt.</p>

Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu je namenjena regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni “long-term” efekt.

11000 11000

Ocene in mnenja

Opis

Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu je namenjena regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni “long-term” efekt.

Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu učinkovito odstrani vse posledice, ki nastanejo na površini kože zaradi prekomerne izsušenosti le-te. Janssen Cosmetics gel izboljša strukturiranost kože in ne vsebuje dodatnih lipidnih delcev.

Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu je namenjen predvsem tretmaju suhe kože.

Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu vsebuje

dolgo verižno hialuronsko kislino - ima lastnost visoke zmožnosti vezave vlage, na površini kože tvori tanek protektivni film.
kratko verižno hialuronsko kislino - gre za tako imenovani nizko molekularni vlažilec kože. Ima sposobnost prehrajanja več plasti kože ter tako uspešno prehaja do vitalnih struktur kože
sensitive kompleks - kompleks je mešanica pantenola, ekstrakt kvasovk, ekstrakt ognjiča ter nekatere visoko regenerativne sestavine.

Kako uporabiti Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu?

Gel nanesite na željeno površino obraza, nanesite ga tudi na področje okoli oči. Maska gel naj deluje od 5-20 minut nakar jo temeljito izmijte iz površine obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Epilepsija

• Če se napadi pogosteje pojavljajo zjutraj po prebujenju, pomaga, da se nastavi budiiko eno uro bolj zgodaj, da lahko bolnik prvo uro še leži v postelji.

• Kopalnica je za epileptike najnevarnejše mesto v stanovanju. Priporočljivo je, da se umivalnik prestavi tako nizko, da je mogoče umivanje v sedečem položaju. Manj vode v banji zmanjša nevarnost utopitve. Otroci se ne smejo nikoli kopati sami. Namesto da se vrata kopalnice ali stranišča zaklepa, se na vrata postavi napis »zasedeno«, tako da je vedno mogoča pomoč od zunaj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja