Jericho Cuticle olje za obnohtno kožico, 15 mL

<strong>Jericho Cuticle olje za obnohtno kožico je hranilno negovalno olje, ki je namenjeno negi občutljivih nohtov, obnohtne kožice, da ta izgleda urejeno. </strong> Jericho Cuticle olje za obnohtno kožico je hranilno negovalno olje, ki je namenjeno negi občutljivih nohtov, obnohtne kožice, da ta izgleda urejeno.
527530 9887

Ocene in mnenja

Opis

Jericho Cuticle olje za obnohtno kožico je hranilno negovalno olje, ki je namenjeno negi občutljivih nohtov, obnohtne kožice, da ta izgleda urejeno.

Kožica je tako na izgled navlažena (primerno predvsem za prekomerno suhe predele kože ob nohtih) razpokana povrhnjica okoli nohtov pa je regenerirana.

Uporaba Jericho Cuticle olja

Jericho olje za obnohtno kožico nanesite na površino  kože in sicer tik ob nohtih. Olje temeljito ter nežno vmasirajte ter pustite, da se popolnoma vpije v kožico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehodna možganska kap

Zdravljenje
Zdravljenje je v bistvu zdravljenje dejavnikov tveganja za možgansko-žilne dogodke, torej govorimo o sekundarni preventivi:

• antihipertenzivna zdravila: cilj je znižanje RR < 140/90, pri prizadetosti tarčnih organov, sladkornih in ledvičnih bolnikih, pod 130/80. Najprimernejši so ACE inhibitorji,

• antiagregacijska sredstva: zdravilo izbora

je acetil salicilna kislina - 50-325 mg/dan; lahko tudi v kombinaciji z dipiridamolom - 25/200 mg 2-krat dnevno. Klopidogrel se lahko uporabi pri neprenašanju aceti1salicilne kisline in dipiridamola in pri visoko rizičnih bolnikih 75 mg od 1- do 2-krat dnevno. Kombinacija klopidogrela in acetilsalicilne kisline - oboje 75 mg 2-krat dnevno, se priporoča pri bolnikih s TIA-o in nestabilno angine pektoris ali non-Q miokardnim infarktom
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja

Ključne besede