Jericho Dr.Kremer šampon za mastne lase, 200 mL

Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču&nbsp; podarita olajšanje in rešitev težav. <br> Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču  podarita olajšanje in rešitev težav.
565466 2834

Ocene in mnenja

Opis

Šampon Dr. Kremer za mastne lase je primeren za vse težave z lasiščem. Njegova posebna formula vsebuje bistvene sestavine za stimulacijo las, vitamin A, B, E in železo. Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču  podarita olajšanje in rešitev težav. 

Uporaba

Nanesite šampon na lasišče in ga dobro masirajte po lasišču 2-3 minute. Zatem lasišče izperite in še enkrat nanesite šampon, ter ga pustite na lasišču 5 minut. Dobro izperite. Uporabljajte ga dnevno oz. po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Operacija poteka tako, da se na gubi na vratu naredi majhen rez, s tem pa se omogoči, da je brazgotina po operaciji manj vidna. K tveganjem te operacije sodijo okvare glasilk, ki imajo lahko za posledico stalno hripavost ali pa poškodbo obščitnice, pri kateri pride posledično do hipofunkcije. Stranski učinki so zelo redki in so v neposredni povezavi z izvedeno operacijsko tehniko. Pogosto se po operaciji bolnike zdravi z jodidom in/ali pripravkom ščitničnih hormonov, s čimer se zagotovi, da golša ne raste več. Večina prizadetih morajemati zdravila do smrti, saj bo golša v nasprotnem primeru spet začela rasti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja