Jericho, Krema Dr. Kremer za lasišče in lase, 200 g

Krema pomaga ohranjati enakomernost vlage v koži, s tem pa preprečuje slabitev lasnih korenin.<br> Krema pomaga ohranjati enakomernost vlage v koži, s tem pa preprečuje slabitev lasnih korenin.
566136 2835

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje minerale, ki so potrebni za stimulacijo las, vitamine A , B, E, železo in polisaharide, ki omogočajo nujne hranilne snovi za celice lasišča. Krema pomaga ohranjati enakomernost vlage v koži, s tem pa preprečuje slabitev lasnih korenin.

Uporaba

Nanesite kremo na lasišče in jo masirajte 2-3 minute. Nato nanesite še eno plast kreme, da ustvarite tanko plast in pustite delovati 20 minut. Dobro izperite in zaključite umivanje s šamponom Dr. Kremer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Terapija z radiojodom. Pri golšah, ki so bile že enkrat operirane, a neuspešno, ali kadar operacija ni bila mogoča ali želena, je mogoče uporabiti, da bi preprečili nadaljnjo rast golše, radioaktivni jod. Ta se individualno dozira v obliki želatinaste kapsule, ki se jo pogoltne. Dolgotrajne raziskave so pokazale, da se s pomočjo skrbnega jemanja radiojoda ne pojavljajo nikakršne škode na zdravih telesnih celicah. Terapija z radiojodom lahko pri približno 10 odstotkih bolnikov privede do ščitnične hipofunkcije. Do štirinajst dni po terapiji naj bolniki preprečijo telesni stik z drugimi ljudmi, predvsem z otroki, saj njihova ščitnica radioaktivno seva. Tovrstno zdravljenje se opravlja izključno v specializirano opremljenih kliničnih centrih in zahteva veliko izkušenj za opravljanje takšnih posegov. Nosečnicam in doječim materam se ne sme dati radiojoda, poleg tega pa se je treba do šest mesecev po zdravljenju izogniti nosečnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja