Jericho Premium aktivna maska iz blata, 100 g

<p>Jericho Premium aktivna maska iz blata je sestavljena iz črnega blata Mrtvega morja, esence sivke ter avokadovefa olja, ki spodbujata celično obnovo, kožo prečisti in jo revitalizira.<br /><br /><br /></p>

Jericho Premium aktivna maska iz blata je sestavljena iz črnega blata Mrtvega morja, esence sivke ter avokadovefa olja, ki spodbujata celično obnovo, kožo prečisti in jo revitalizira.


516775 2755

Ocene in mnenja

Opis

Jericho Premium aktivna maska iz blata je sestavljena iz črnega blata Mrtvega morja, esence sivke ter avokadovega olja, ki spodbujata celično obnovo, kožo prečisti in jo revitalizira.

Jericho Premium aktivna maska pospešuje obnavljanje celic kože obraza, absorbira vse morebitne nečistoče na površini kože; koža je revitalizirana ter prijetna na izgled.

Uporaba Jericho Premium aktivne maske

Pred nanosom aktivne maske kožo obraza očistite s čistilnim tonikom. Nato naneiste masko ter jo pustite, da ta deluje vsaj 15 minut, nakar masko izmijte s površine obraza.

Po tretmaju nanesite kremo za vlaženje Jericho.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hepatitis B

Kaj lahko prizadeti sami storijo? Splošne težave se lajšajo predvsem z mirovanjem, s strogim izogibanjem alkoholu in z lahko, z ogljikovimi hidrati bogato prehrano. Smiselno je jemati le najnujnejša zdravila, saj veliko zdravil obremenjuje jetra.

Ljudje, ki vedo, da so prenašalci virusa, naj se svoje odgovornosti zavedajo in preprečijo, da bi okužili druge. Uporaba kondoma pri spolnem odnosu je nedvomno nujno. Družinski člani in intimni partnerji bi morali biti obveščeni o okuženosti bližnjega, da se lahko odločijo, ali se želijo cepiti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja