Jericho Premium biserna obrazna maska, 50 g

<p>Ta unikatna me&scaron;anica naravnih mineralov Mrtvega morja in prahu biserov ohranja kožo mehko, gladko in voljno.</p>

Ta unikatna mešanica naravnih mineralov Mrtvega morja in prahu biserov ohranja kožo mehko, gladko in voljno.

570397 2829

Ocene in mnenja

Opis

Ta unikatna mešanica naravnih mineralov Mrtvega morja in prahu biserov ohranja kožo mehko, gladko in voljno. Prah biserov preprečuje nastanek pigmentacije z upočasnjenim nastankom melanina, prefiltrira sončne žarke, vsebuje naravni vlažilec, proteine,
 vitamin B complex in polisaharide, ki krepijo mišice  metabolizma. Ekstrakt kamilice, naravna olja in karitejevo maslo pa vlažijo in nahranijo kožo.

Uporaba

Nežno vmasirajte v kožo dokler se popolnoma ne vpije. Uporabite dvakrat tedensko, pred spanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

HIV

Okužba z virusom humane imunske pomanjkljivosti HIV se pokaže praviloma od dva do štiri tedne po okužbi. Ima gripi podobne znake: utrujenost, vročina in otekle bezgavke, včasih se pojavi tudi izpuščajo Kmalu vsi pojavi minejo in okuženi so lahko mesece do leta brez težav.

Vendar pa virus ostane v telesu in kvari imunski sistem: organizem postane nemočen proti določenim povzročiteljem bolezni in dovzeten za nekatere tumorje. Sprva bolniki shujšajo, počutijo se splošno oslabljeni in izčrpani ter imajo kronično drisko. Nato pride na primer do okužbe pljuč in možganov, pojavijo se razjede, ki se ne celijo, tuberkuloza, redki tumorji (Kaposijev sarkom) ali maligni tumorji obrambnega sistema (Iimfomi).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja