Jericho Premium De-mineraliziran tonik za kožo, 200 mL

<p>Jericho Premium tonik za kožo odstranjuje odvečne ma&scaron;čobe, umazanijo s kože in čisti kožne pore.<br /><br /><br /></p>

Jericho Premium tonik za kožo odstranjuje odvečne maščobe, umazanijo s kože in čisti kožne pore.


567787 2826

Ocene in mnenja

Opis

Jericho Premium tonik za kožo odstranjuje odvečne maščobe, umazanijo s kože in čisti kožne pore. Posebna formula z minerali Mrtvega morja, rastlinskih izvlečkov in sestavinami proti staranju, zmanjšuje manjše gubice in ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem s stimulacijo celičnega metabolizma. Koža je po uporabi videti mladostna in sijoča. 

Uporaba

S tonikom prepojite košček vate in s krožnimi gibi nežno očistite kožo. Če je vaša koža suha in občutljiva, jo prej navlažite z vodo prepojenim koščkom vate. Uporabljajte ga zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hipofunkcija žlez obščitnic

Se je hipofunkciji žlez obščitnic mogoče izogniti?
Edina preventiva je pazljiva operacijska tehnika s čuvanjem majhnih obščitnic pri operaciji obščitnice. Med operacijo se lahko prenese tudi dele žleze obščitnice v mišico na roki, vratu ali stegnu, s čimer je omogočena nadaljnja produkcija parathormona.
Kaj lahko prizadeti sami storijo?
S kalcijem bogate mineralne vode so dobro dopolnilo h kalcijevim preparatom. Tako se vnos kalcija bolje razporedi prek dneva in se izogne previsokim koncentracijam kalcija v krvi. Ni smiselno, da za povečanje dotoka kalcija pijete več mleka, saj ne vsebuje le veliko kalcija, ampak tudi fosfat. Iz mešanice teh dveh mineralov pa med drugim nastane tudi večina ledvičnih kamnov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja