Jericho Premium obnovitvena dnevna krema, 50 g

<p>Kožo vlaži in jo &scaron;čiti pred prezgodnjim staranjem, oblikuje in gladi gubice, ter pomaga ohranjati elastičnost kože.</p>

Kožo vlaži in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem, oblikuje in gladi gubice, ter pomaga ohranjati elastičnost kože.

569968 2827

Ocene in mnenja

Opis

Narejena je na bazi kolagena in mineralov Mrtvega morja. Kožo vlaži in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem, oblikuje in gladi gubice, ter pomaga ohranjati elastičnost kože. Krema se hitro in globoko vpija, ter tako oskrbi celice kože s kolagenom. Zmes vitamina E in C ščitita kožo pred škodljivimi prostimi radikali( toksini).

Uporaba

Nanesite kremo na očiščen obraz vsako jutro. Za intenzivnejše vpijanje vmasirajte kremo s krožnimi gibi v kožo. Za boljši rezultat uporabite kremo večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hpofunkcija žlez obščitnic

Odločitve s pomočjo zdravnika
Cilj zdravljenja kronične hipofunkcije obščitnic je osvoboditi prizadetega težav kot tudi preprečiti preveliko izločanje kalcija v urin, s tem pa nastajanje ledvičnih kamnov. Ob tem je treba preprečiti
poapnevanje organov in pomotnitev očesne leče ter bolezensko poapnevanje kosti s povečano nevarnostjo nastanka zlomov. Manjkajočega parathormona ni mogoče telo preprosto dovesti v obliki tablet, ker ga sestavljajo beljakovine (v črevesu bi se prebavil). Namesto tega omogoči zdravljenje s kalcijem in vitaminam O ponovno vzpostavitev ravnovesja kalcija v telesu.

Kalcij se jemlje v obliki šumečih ali žvečilnih tablet, čim bolj enakomerno razdeljenih prek dneva. Kalcija naj se ne jemlje skupaj z drugimi zdravili, ker bi lahko z njimi reagiral v črevesu in zmanjšal učinek zdravil.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja