Jericho, Šampon Dr. Kremer za normalne lase, 200 mL

Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču&nbsp; podarita olajšanje in rešitev težav. <br> Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču  podarita olajšanje in rešitev težav.
566446 2832

Ocene in mnenja

Opis

Šampon Dr. Kremer za normalne lase je primeren za vse težave z lasiščem. Njegova posebna formula vsebuje bistvene sestavine za stimulacijo las, vitamin A, B, E in železo. Kombinacija mineralov Mrtvega morja in blata pa lasišču  podarita olajšanje in rešitev težav.

Uporaba

Nanesite šampon na lasišče in ga dobro masirajte po lasišču 2-3 minute. Zatem lasišče izperite in še enkrat nanesite šampon, ter ga pustite na lasišču 5 minut. Dobro izperite. Uporabljajte ga dnevno oz. po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Vprašajte svojega zdravnika, ali se mu zdi smiselno, da v vašem primeru zaužijete več joda.

Zdravila. 5 predčasnim zdravljenjem s pomočjo zdravil se lahko izognemo vozličkom v ščitnici in morebitnim poznejšim operacijam. Najpogosteje se uporablja jod, in sicer v obliki jodida, ki je na voljo v obliki tablete, ki pomaga v primeru nastanka golše zaradi pomanjkanja joda in s tem pomanjkanja ščitničnih hormonov. Predpostavke, ki so potrebne, da se lahko izvaja tovrstno zdravljenje, so, da je na razpolago dovolj zdravega ščitničnega tkiva in da se niso nikjer razvili vozlički. Zaradi jodida dobi ščitnica dovolj gradnikov za produkcijo svojih hormonov, zato neha rasti in se lahko njeno tkivo zmanjša tudi do 30 odstotkov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja