Jordan Clinic Protect gel za medzobne ščetke, 25 mL

Jordan clinic Protect gel za medzobne ščetke vsebuje fluor, ki krepi sklenino, ščiti občutljive zobe in ponuja odlično zaščito prostora med zobmi. Jordan clinic Protect gel za medzobne ščetke vsebuje fluor, ki krepi sklenino, ščiti občutljive zobe in ponuja odlično zaščito prostora med zobmi.
13356 13356

Ocene in mnenja

Opis

Jordan clinic Protect gel za medzobne ščetke vsebuje fluor, ki krepi sklenino, ščiti občutljive zobe in ponuja odlično zaščito prostora med zobmi.
 
Vitamina B in E sta dodana gelu za ohranjanje optimalnega stanja dlesni. Formula gela Jordan Protest je bila zasnovana posebej za uporabo z interdentalnimi ščetkami Jordan-
 
Ne vsebuje klorheksidina ali alkohola.
 
Slika je simbolična.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - Preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Vrste joge in drugih vadb z Vzhoda: Hatha joga, vinjasa joga, aštanga joga, power joga, Iyengar joga, kundalini joga, Bikram joga in tai chi.

Zakaj: Joga, ples, tai chi in pilates so vse odlične oblike nežne vadbe, kadar se razstrupljate, in bi jih morali vključiti v svoj tedenski urnik vadbe. Ugotovili boste, da si tem ne krepite samo telesa, ampak tudi duha.

Kako pogosto: Joga se izvaja približno trikrat na teden. V času razstrupljanja jo izvajajte vsaj enkrat na dan, ker sprošča vaše telo in ga ohranja v ravnovesju, medtem ko se odstranjujejo stres in strupi.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jordan Jordan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja