Junior Banz roza retro sončna očala za otroke stare od 4 do 10 let

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3.
13448 13448

Ocene in mnenja

Opis

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Okvir je izdelan iz visoko kakovostnega polikarbonata, zaradi česar so očala lahka in trpežna. Dodan je pašček, ki se uporablja po želji in neoprenska vrečka za shranjevanje očal. Vse je barvno uskaljeno z očali v trendovskih barvah, ki jih imajo otroci radi.

Zaradi upogljivih ročajev Junior Banz so očala bolj vzdržljiva, odlično se prilagajajo tudi pri razigrani igri otrok, istočasno pa so zelo udobna za nošenje.

Velikost: od 4 do 10 let

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

V možganih je zelo pomembna protistresna kemična snov, imenovana gamaaminomaslena kislina, ki znižuje visoko raven kortizola  in pomirja sistem za " zaznavanje nevarnosti v spodnjih možganih (amigdala). Če so mladi sesaici prepuščeni sami sebi ali so dolgo časa v stiski, ima to glede na izsledke raziskav močan vpliv na razvijanje genov za gama-aminomasleno kislino. To lahko vpliva na občutljivost možganov za stres, posledica tega pa je, da je otrok večino časa vznemirjen. Dolgoročno lahko spremenjeni sistem gama-aminomaslene kisline povzroči anksiozne motnje in depresijo. Brez učinkovitega kemičnega sistema proti tesnobi so ljudje: 

• psihološko krhki, 

• nagnjeni k strahu ali jezi (ki ne ustreza trenutnemu položaju), 

• manj sposobni pomiriti se, 

• manjši stresni dejavniki jih hitreje vržejo iz tira. 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja