Kana v prahu z odtenkom rdeče rjave barve, 100 g

Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las. Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las.
507806 14649

Ocene in mnenja

Opis

Rastlinska barva v prahu na osnovi naravne kane in rastlinskih izvlečkov. Poosebi vašo pričesko in za daljši čas obogati sijaj vaših las. NE BELI LAS.

Kana slovi že od starega veka dalje zaradi svojih lastnosti. Lase varuje pred zunanjimi vplivi, jih okrepi in jim daje gibkost, lesk in večji volumen. BREZBARVNA KANA neguje vaše lase in jih ne obarva.

Barve:

Kostanjevo rjava, bakreno rdeča, mahagoni, rdečkasto rjava, rjava, črna.
NE VSEBUJE OKSIDANTA IN AMONJAKA!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Helminti ali črvi, včasih imenovani tudi Vermes, so večcelične živali (metazoa). Živijo prosto v naravi, nekateri pa so se prilagodili tudi na parazitski način življenja v ljudeh, živalih ali rastlinah. Nekateri so zelo majhni, komaj vidni (npr. Trichinella spiralis), drugi pa dolgi več metrov (npr. Diphullobothrium latum). Telo helmintov obdaja kutikula, ki jih ščiti pred prebavnimi in obrambnimi mehanizmi gostitelja. Pod njo je mišični sloj, ki se lahko krči in omogoča počasno premikanje. Pod tem slojem je ali telesna votlina ali pa parenhim, v katerem so notranji organi. V človeku parazitirajo ploščati helminti, metljaji in trakulje iz debla Platyhelminthes in valjasti helminti, gliste ali Nematoda iz debla Aschelminthes. Vsi so notranji paraziti ali endoparaziti. Helminti najpogosteje parazitirajo v prebavnem traktu. Nekateri so lahko tudi v drugih telesnih votlinah, organih, tkivih ali v krvi.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venera kozmetika Venera kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja