Kartalin-A mazilo, 100 g

Kartalin-A mazilo je mazilo, primerno predvsem za negovanje vsevrstnih dermalnih težav, težav z luskavico, težav z alergijami - prednost mazila je predvsem ta, da ne vsebuje kortikosteroidov, ki tanjšajo kože in na dolgi rok lahko zelo škodujejo. Kartalin-A mazilo je mazilo, primerno predvsem za negovanje vsevrstnih dermalnih težav, težav z luskavico, težav z alergijami - prednost mazila je predvsem ta, da ne vsebuje kortikosteroidov, ki tanjšajo kože in na dolgi rok lahko zelo škodujejo.
2021-02-26 32,76 €
925918 13235

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Kartalin-A mazilo je mazilo, primerno predvsem za negovanje vsevrstnih dermalnih težav, težav z luskavico, težav z alergijami - prednost mazila je predvsem ta, da ne vsebuje kortikosteroidov, ki tanjšajo kože in na dolgi rok lahko zelo škodujejo.

Mazilo izhaja iz predelov Rusije, je povsem naraven preparat, ki je narejen za blaženje številnih kožnih neprijetnosti, predvsem simptomov pri psoriazi, luskavici, pri atopičnem dermatitisu, pri težavah nevrodermitisa in pri podobnih težavah, ki jih doživljajo številni posamezniki.

Sestavine Kartalin-A mazila pripomorejo k številnim težavam, ki so zgoraj naštete in so lahko  izredno neprijetne dermalne težavei na površini kože. Mazilo je preizkušeno s strani številnih posameznikov in prav njihovo zadovoljstvo priča o tem kako zelo uspešno delujoč to mazilo resnično je.

Kdaj uporabiti mazilo?

  • v primeru luskavice oziroma psoriatičnih napadov
  • pri alergijskih motnjah in posledični rdečici
  • pri ekcemih, ki so prav tako posledica alergijskih motenj
  • v primeru vnetja na poršini kože obraza
  • v primeru nevrodermitsa
  • v primeru suhe, hrapave in odpadajoče kože
  • ...

Mazilo deluje na površinske mediatorje vnetja, pomiri kožo, jo neguje, odstranjuje odmrle kožne celice, izboljša stanje kože ter njen izgled.

Izdelek spada v skupino medicinskih pripomočkov.

Sestavine Kartalin-A mazila

Vsebuje povsem naravne in aktivne sestavine, ki omogočajo resnočno dobro delovanje in globinsko regeneracijo kože.

Izdelek vsebuje sledeče komponente: deljenolistni mrkač, sivkino in evkaliptusovo olje, lizocim, A vitamin, eksfoliatorno salicilno kislino.

Način uporabe Kartalin-A mazila

Mazilo naj se nanese na območje kože, ki je prizadeto. Mazila posledično zaradi prizadetosti in razdraženosti kože ne vtirajte, saj posledično še bolj razdražite kožo in poslabšate stanje. Mazilo nanesite radodarno, v tankem sloju in sicer 1-2 krat dnevno oziroma po potrebi.

Učinek delovanja mazila je opazen po cca 14 dnevih redne uporabe, cikel zdravljenja pa naj poteka vsaj 4 mesece.

Cikel zdravljenja:

1. faza: draženje kože izgine, simptomi se izboljšajo, ostajajo le dermalne lise.

2. faza: sledi fazi, ko se opazijo temnejše ali svetlejše lise, pri čemer je potrebno z zdravljenjem nadaljevati še vsaj 1 mesec

Opozorila:

- izdelek ne povzroča stranskih učinkov, kot jih povzročajo uporabe kortikosteroidov

- pojavi se lahko preobčutljivost na katero koli izmed setsavin, v ta namen mazilo uporabite predhodno na manjši površini kože. Verjetnost, da se o to zgodilo je seveda majhna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Benigo hiperplazija prostate

Na voljo sta dve vrsti zdravil za zdravljenje benigne hiperplazije prostate: blokatorji receptorjev alfa in hormonski zaviraIci (zaviraIci 5-alfa-reduktaze).

Blokatorji receptorjev alfa sproščajo gladko mišičje v prostati in ob izhodu iz mehurja ter s tem olajšajo mokrenje. Učinek zdravljenja z zaviralci alfa je viden že po 2-4 tednih. Terazosin in doksazosin hkrati znižujeta tudi krvni tlak, zato ju je moč uspešno uporabljati pri bolnikih, ki imajo benigno hiperplazijo prostate in zvišan krvni tlak. Na ta način z enim zdravilom uspešno zdravimo dve bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Altaj Altaj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov