Kartica ugodnosti

Vsebina:

Akcijski izdelki

Vsi akcijski izdelki so razvrščeni v kategoriji AKCIJA, najdete pa jih tudi v ostalih neakcijskih kategorijah.
Pri vsakem izmed njih je prikazana redna in akcijska cena ter koliko znaša vaš prihranek.

Akcije, ki jih objavljamo pod razdelkom akcija (na prvi strani spletne strani) veljajo največ en mesec oziroma do datuma, ki je naveden v sami novici.

Bonus točke

Vrednost bonus točk: 1000 bonus točk = 1 € oziroma 1 bonus točka = 0,001 €

Bonus točke zbirate pri vseh artiklih - ob vsakem nakupu katerega koli izdelka pridobite ustrezno število bonus točk, dobite pa jih tudi s komentiranjem in oddajo recenzij izdelkom. Bonus točke lahko izkoristite tekom naslednjega nakupa ali v enem izmed kasnejših nakupov. Izkoristite lahko le celoten znesek do tedaj zbranih bonus točk.

Pozor: preden lahko prvič izkoristite bonus točke jih morate zbrati vsaj 2500, kar ustreza popustu v vrednosti 2,5 eur (kar pomneni, da je to  enkratni ali večkratni nakup v celokupni vrednosti 500 EUR - seveda pod pogojem, da ne želite pisati recenzij izdelkov. Tudi recenzije in vaš trudi doprinesejo k večjemu izkupičku bonus točk. 

Bonus točke, ki jih prodajni artikel vsebuje pridobite z nakupom le-tega! Ob prejemu naročenega paketa pa se vam te bonus točke tudi aktivirajo, vi pa jih ob naslednjem nakupu ali v enem izmed naslednjih nakupov lahko izkoristite.
V kolikor seveda paket/naročene izdelke ne prevzamete, se vaše naročilo stornira in točke razveljavijo - ob enem pa se ukine tudi možnost plačila po povzetju.

Količina bonus točk, ki jih lahko pridobim

Bonus točke je mogoče pridobiti z nakupom ali s komentiranjem.

Nakup izdelkov: ob vsakem naročilu nad 50 EUR pridobite 250 točk

Komentiranje izdelkov: po nakupu izdelkov boste vedno pozvani k odaji recenzije izdelka, za kar vas bomo vedno tudi nagradili. V kolikor izdelek komentirate s sestavkom, ki je dolg vsaj 500 znakov vas bomo nagradili z 250 točkami.

Dodatna bonusna ponudba

Pri nekaterih izdelkih je od časa do časa dodan namig za kodo, ki vodi do ugodnejšega nakupa - zagotovo je smiselno izkoristiti tudi to ponudbo.

Sodelovanje in pisanje komentarjev, recenzij izdelka

V veselje nam je, da ste pripravljeni sodelovati z nami.

Seveda ne boste ostali praznih rok, pač pa Vam bomo po elektronski pošti poslali pozornost, za katero smo prepričani, da Vam bo veliko pomenila.

Vsak komentar ustrezne dolžine vam bo prinesel 250 točk.

Za začetek pa nekaj navodil...

Kako sodelujete?
Sodelujte na način, da napišete čim več komentarjev, replik, odgovorov, mnenj, zgodb ali izkušenj z izdelki, objavljenimi na Moji-lekarni-com - Spletni lekarni Žužemberk.

Kako dolgi morajo biti komentarji da pridobim bonus točke?
Vsaj 500 znakov, pri tem pa prejmete 250 bonus točk

Prednosti nakupovanja na Moja-lekarna.com

1. CENA IZDELKOV JE NIŽJA KOT TISTA V LEKARNAH.

2. Dostopnost spletne strani www.moja-lekarna.com je 24 ur na dan.

3. Ob vsakem artiklu so za uporabnika zbrane vse potrebne informacije o njem na podlagi katerih se uporabnik odloči za nakup, ob enem pa Vam nudimo v zavihku ALI STE VEDELI zanimivo branje odlomka iz knjige, oziroma v zavihku ČLANKI zelo poučne članke.

4. Usposobljeni sodelavci Vam nudijo pomoč pri nakupu, Vam svetujejo in Vam v primeru morebitnih tehničnih težav tudi pomagajo.

5. Spletna lekarna www.moja-lekarna.com je dostopna vsem, še posebej pa tistim, ki jih pestijo zdravstveni problemi (invalidi...)

6. Računalniško "pismene" osebe lahko naročijo zdravila za svoje sorodnike, ki bivajo na drugem naslovu ali pa v domovih za ostarele, ter jih omogočijo dostavo zdravil, prehranskih dopolnil ipd.

7. Prednost Spletne lekarne so tudi akcijske ponudbe izdelkov (3 izdelki za ceno 2) in vsakodnevne novosti.

Uporabljamo piškotke!×