Kleraderm Antiage krema proti podočnjakom, 30 mL

Kleraderm Antiage krema proti podočnjakom je namenjena nežni ter učinkovit negi predvsem okoli oči. Kleraderm Antiage krema proti podočnjakom je namenjena nežni ter učinkovit negi predvsem okoli oči.
26643 26643

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm Antiage krema proti podočnjakom je namenjena nežni ter učinkovit negi predvsem okoli oči. Kleraderm Antiage krema je prefinjene teksture, obogatena pa je s številnimi vitamini, antioksidativnimi snovmi, aminokislinami, minerali ter negovalnimi rastlinskimi olji.

Kleraderm Antiage krema kožo obraza globinsko nahrani ter v njej vzbudi regenerativni postopek. Krema pripomore k izrazitemu zmanjšanju nastajanja gubic predvsem v predelu očes ter v predelu zgornje ter spodnje veke oči.

Kleraderm Antiage krema izboljša prožnost kože obraza, vpliva pa tudi na prehranjenost kožne povrhnjice ter poveča hidracijo, ki jo koža tako zelo potrebuje.
Anti age kremo nanašajte predvsem na predele okoli oči, tudi očem povrne bistrost ter prilagodi in izboljša njihov izgled.

Prednosti Kleraderm Antiage kreme

- gube ter gubice so vidno zmanjšane

- izboljšana je pordelost ter vlažnost kože obraza

- očem je povrnjena bistrost in dober občutek

- podočnjaki izginejo

Sestavine Kleraderm Antiage kreme

ceramidi - so posebna lipidna oblika, ki omogoča globinsko prehrajanje ter vnos nekaterih učinkovin globoko v kožo obraza. Kožo globinsko navlažijo, učvrstijo in preprečujejo staranje ožnih celic, primerni so celo za tretma las in lasišča, razpokanih ustnic, nohtov, obnohtne koćice itd.

hialuronska kislina - je pridobljena predvsem iz sojinih beljakovin. Velja za tako imenovani mukopolisaharid, ki se nahaja v sami kožni strukturi - tkivu daje trdnost, zagotavlja njeno strukturo. Hialuronsa kislina je magnet za vodne molekule in to je tudi razlog dodajanja hialuronske kisline v številne kozmetične preparate. Hialuronska kislina kožo učvrsti, deluje proti gubam, zapolni brazde.

elastin - je velika proteinska molekula namenjena vzdrževanju predvsem elastičnih tkiv kože. Elastin kožo naredi bolj elastično, jo regenerira, pripomore k globinskem vlaženju ter utrjevanju kožnih struktur.

makadamijevo ter avokadovo olje - obe olji delujeta negovalno ter sta bogat vir esencialnim maščob in nekaterih vitaminov ter mineralnih snovi in sicer vitaminov A, B, D, E. Olji se ponavadi dodaja ze tretma nežne ter občutljive in izsušene kože obraza. Makadamijevo olje je obogateno z linolno ter linolensko kislino.

olivno olje - je pridobljeno s hladnim stiskanjem sadežev oljk. Pri hladnem stiskanju se ohranijo vsi pomembni vitamini ter mineralne snovi, predvsem pa nekatere maščobne kisline, ki so izrednega pomena pri celični regeneraciji. Kisline, kot so linolenska ter linolna so pridobljene le s hladnim stiskanjem oliv in imajo pomirjevalne, regenerativne lastnosti, ob enem pa omogočajo rehidracijo kožne povrhnjice.

vitamin E - ali tokoferol je eden najmočnejših antioksidantov - borcev proti prostim radikalom v telesu. Na splošno deluje regenerativno ter pospešuje prekrvavljenost tkiv.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja