x
Vse kategorije
Kleraderm Antiage mleko za nežen piling ter obnovo kože, 150 mL
Kleraderm Antiage mleko za nežen piling ter obnovo kože, 150 mL
Oceni izdelek in zasluži

Kleraderm Antiage mleko za nežen piling ter obnovo kože, 150 mL

Proizvajalec: Kleraderm
Kleraderm Antiage mleko je namenjeno posebej nežnemu odstranjevanju odmrlih kožnih celic, emulzija deluje kot nežen piling za obnovo kožne povrhnjice.
Cena: 19,12 €
Vprašaj nas

Video

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm Antiage mleko je namenjeno posebej nežnemu odstranjevanju odmrlih kožnih celic, emulzija deluje kot nežen piling za obnovo kožne povrhnjice.

Mleko deluje na prav poseben način in sicer z izborom posebej izbranih substanc ter njegovih učinkovin. Čistilna emulzija omogoča učinkovito ter globinsko čiščenje, pripomore k negi in regeneraciji vrhnje kožne plasti. Vse nečistoče, ki se nahaja na površini kože so s pomočjo tega učinkovitega Kleraderm Antiage mleka odstranjene.

Kleraderm Antiage mleko ohranja kožno zaščitno bariero ter ne spreminja zaščitnega pH kože. Kožo nežno očisti, odstrani vse morebitne nečistoče ter ostanke make upa. Po uporabi je koža mehka in gladka ter globinsko očiščena.

Kleraderm Antiage mleko uporabljajte po potrebi oziroma 1x na dan.

Sestavine Kleraderm Antiage mleka

salicilna kislina - deluje eksfoliatorno, vsebuje naravna keratolitična sredstva, ki odstranjujejo odmrle celice obraza. Sestavina se pogosto dodaja vsem kremam, ki so namenjene pilingu/odstranjevanje odmrlih celic obraza.

pantenol - ali vitamin B5, ki spada med B kompleks. Deluje na samo kožno povrhnjico ter njeno vitalnost. Koža naj bi bila ob dodatkih vitamin B5 bolj polna, negovana in predvsem brez rdečice.

pšenični proteini - so na poseben način izolirani proteini iz zrn pšenice. Izvleček je obogaten s proteini, je odličen vir fosfolipidnih komponent, ogljikovih hidratov ter glikolipidnih komponent. Ekstrakt pšenice deluje predvsem vlažilno, kožo nahrani ter jo zaščiti, deluje regenerativno, saj se izvlečki oz. fosfolipidi vrinejo med rožene plasti celic ter jih "popravijo".
Rožena plast omejuje trans-epidermalno izhlapevanje in zagotovi koži pravo raven hidracije.

urea - je naravna organska molekula, ki je pomembna sestavina za vlaženje, dodaja se številnim kozmetičnim izdelkom, namenjenim uravnavanju dehidriranosti kože in s tem posledično uravnavanju vseh težav, ki so posledica suhe kože - atopični dermatitis, razpokana koža obraza. Urea velja prav tako za dobro keratolitično sestavino - odstranjuje odmrle celice s čimer ina regenerativni efekt.

mandljevo olje - je pridobljeno s procesom hladnega stiskanja mandljev, kožo nahrani ter jo globinsko omehča.

glukonolakton - je sestavina nekaterih kozmetičnih izdelkov, ki vpliva na hidratacijo kožne povrhnjice, ob nanosu na površino kože deluje regenerativno, celice obnovi ter deluje močno antioksidativno. Glukonolakton ima dobro antioksidativno kapaciteto in možnost regeneracije poškodovane zaščitne plasti kože.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.