Kleraderm Antiage nežna piling krema s trojnim učinkom, 50 mL

Kleraderm Antiage nežna piling krema je krema nove generacije namenjena izrednemu anti age učinku. Kleraderm Antiage nežna piling krema je krema nove generacije namenjena izrednemu anti age učinku.
531855 26645

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm Antiage nežna piling krema je krema nove generacije namenjena izrednemu anti age učinku.

Kozmetična linija Kleraderm je namenjena vsem ženskam, ki bi želele poskrbeti za svojo kožo in še vedno privlačen ter lep izgled kože. Kleraderm Antiage nežna piling krema je kozmetična krema, ki vam povrne energijo, njene sestavine pa vračajo radiantni izgled kože, njeno energičnost ter lepoto.
Glikolna kislina ter AHA kisline pripomorejo k zmanjšanju nastajanja radikalskih zvrsti v telesi in posledično delujejo zaviralno na proces staranja kože obraza.

Formulacija kreme Kleraderm povzroči, da dobi vaš obraz svež, gladek in bleščeč videz. Krema je idealna za glajenje gub in odpravljanje pigmentnih nepravilnosti in temnih madežev.

Po nanosu kreme je koža obraza obnovljena, odmrle kožne celice so odstranjene, koža je gladka ter povsem omehčana. Ten kože obraza je poenoten, koža obraza pa povsem obnovljena.

Sestavine Kleraderm Antiage nežne piling kreme

glikolna kislina - je snov pridobljena iz sladkornega trsa. Na površino kože deluje luščilno, kožo zgladi, odstranjuje kožne celice, ki so odmrle - deluje keratolitično

salicilna kislina - deluje eksfoliatorno, vsebuje naravna keratolitična sredstva, ki odstranjujejo odmrle celice obraza. Sestavina se pogosto dodaja vsem kremam, ki so namenjene pilingu/odstranjevanje odmrlih celic obraza.

karitejevo maslo - je visoko hranljivo maslo, ki se pogostoma dodaja vsem tistih kozmetičnim proizvodom, ki so namenjeni negi suhe ter razdražene kože obraza in telesa. Suho koćo globinsko navlaži ter regenerira.

aloe vera - je pogosta sestavina kozmetičnih proizvodov in je namenjena za vlaženje, regeneracijo po mikro poškodbah kože, pomirjanju ter osvežitvi kožne povrhnjice.

arginin - se dodaja predvsem v kozmetične proizvode namenjene suhi in dehidrirani koži obraza. Arginin je ena izmed aminokisin, v kozmetiki pa velja za pomemben faktor vlaženja kože.

glukonolakton - je sestavina nekaterih kozmetičnih izdelkov, ki vpliva na hidratacijo kožne povrhnjice, ob nanosu na površino kože deluje regenerativno, celice obnovi ter deluje močno antioksidativno. Glukonolakton ima dobro antioksidativno kapaciteto in možnost regeneracije poškodovane zaščitne plasti kože.

karnozin - reagira na prisotnost sladkornih molekul, tako da se le-te pretvorijo v glikiliran karnozin. Carnosin na ta način preprečuje sladkornimi molekulam, da bi se vezale na vlakna kolagena in elastina v dermisu.

avokadovo olje - je obogateno z nekaterimi vitaminskimi in mineralnimi snovmi. Kožo globinsko omehča ter nahrani ter kožo zaščiti pred delovanjem UV žarkov. Ščiti kožne celice pred prezgodnjim staranjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja