Kleraderm Antiage serum proti zabuhlosti očesnih vek, 30 mL

Ta proizvod lahke teksture iz nemastnih sestavin je namenjen odpravljanju občutka otečenih ali zabuhlih vek. Preprečujenastanek gubic okrog oči. S celičnimi izvlečki je še posebej primeren za vse, ki ste pogosto izpostavljeni neugodnim vremenskim vplivom. Ta proizvod lahke teksture iz nemastnih sestavin je namenjen odpravljanju občutka otečenih ali zabuhlih vek. Preprečujenastanek gubic okrog oči. S celičnimi izvlečki je še posebej primeren za vse, ki ste pogosto izpostavljeni neugodnim vremenskim vplivom.
26644 26644

Ocene in mnenja

Opis

Ta proizvod lahke teksture iz nemastnih sestavin je namenjen odpravljanju občutka otečenih ali zabuhlih vek. Preprečujenastanek gubic okrog oči. S celičnimi izvlečki je še posebej primeren za vse, ki ste pogosto izpostavljeni neugodnim vremenskim vplivom.

Izrazne linije okoli oči so so vidno manjše. Nabreklost in temni krogi okoli oči izginejo. Koža na vekah je bolj čvrsta. Očem povrne bistrost in svežino.

ELASTIN
Makroprotein vezivnega tkiva, odgovoren za elastičnost kože. Lastnosti: elastičnost, oblikovanje, vlaženje, utrjevanje.

ALOE VERA
Pridobljena iz zgoščenega soka Aloe Barbadensis. Lastnosti: vlaži, pomirja, zdravi, osvežuje.

EKSTRAKT IZ ALG
Alge Karagenan se v kozmetiki uporabljajo za zgoščevanje zaradi njihove naravne teksture. Imajo vlažilne in pomirjevalna lastnosti.

CIKLODEKSTRIN
Cligosaharidi, pridobljeni z biotehnološko cepitvijo škroba, z encimom ciklodestrina glukosiltranferaze. Lastnosti: vlaženje, proti gubam, učvrstiteveni učinek.

PANTENOL
Vlažilna, negovalna in učvrstilna snov, proti pordelosti.

PŠENIČNI PROTEINI
Izvlečki iz zrn pšenice so naravni bogati vir fosfolipidov, glikolipidov in ogljikovih hidratov. So dobri vlažilci kože, ki so predvsem pomembni zaradi svoje sposobnosti, da prispevajo k procesu obnove lipidov, prisotnih v medceličnih prostorih rožene plasti. Rožena plast omejuje trans-epidermalno izhlapevanje in zagotovi koži pravo raven hidracije.

HIALURONSKA KISLINA
Kislina biotehnološkega izvora, pridobljena iz beljakovin soje. Naravni mukopolisaharid prisoten v tkivu pokožnice, ki ji zagotavlja strukturo in daje trdnost.
Poznamo različne vrste, glede na molekulsko maso:
- Visoka molekulska masa: sestavina se ne absorbira, ampak tvori viskozno folijo, ki preprečuje transdermalno izgubo vode.
- Nizka molekulska masa: se absorbira v kožo, stimulira globinsko vlaženje.
- Polnilo mikrosfer: se ne absorbira, zapolni brazde, gube in razpoke v koži, plumping učinek.
Lastnosti: vlaženje (veže vodo), elastičnost, koču učvrsti, proti gubam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja