Kleraderm hranilni čistilni gel proti staranju, 150 mL

Kleraderm hranilni čistilni gel je namenjen negovanju predelov kože obraza ter predelov okoli oči. Kleraderm hranilni čistilni gel je namenjen negovanju predelov kože obraza ter predelov okoli oči.
26647 26647

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm hranilni čistilni gel je namenjen negovanju predelov kože obraza ter predelov okoli oči.

Kleraderm hranilni gel deluje na vse znake staranja, izrazne gube in velike gubice ter je idealne za ženske z zrelo ter prekomerno izsušeno kožo obraza. Njegova čistilna moč je tako velika, da odstrani vse nečistoče s površine kože obraza, odstrani pa tudi ostanke ličil oziroma morebitne ostanke prekomerno izločenega sebuma. Hidro lipidni plašč je ohranjen, pH kože je nespremenjen.

Kleraderm hranilni gel namenjen anti age učinku daje koži čvrstost, kožo tonificira, regenerira ter povrne gladkost ter svetlost obraza ter predvsem predelov okoli oči. Čistilni gel lahko nanašate tudi na področja dekolteja, vratu ter obraza.

Učinki delovanja Kleraderm čistilnega gela

- močan odstranjevalec ličil vseh vrst od vodoodpornih pa do vodotopnih
- regeneracija kožne zaščite ter ohranjanje/popravljanje hidrolipidnega dvosloja
- negovanje ter globinso vlaženje kože obraza
- polnilo ter regenerator za gubuce ter izrazne linije na obrazu

Sestavine Kleraderm čistilnega gela

hialuronska kislina - je pridobljena biotehnološko, iz sojinih beljakovin. Obstaja več različnih vrst hialuronske kisline, ki se razlikujejo predvsem glede velikosti molekul.
Hialuronska kislina je naraven mukopolisaharid, ki je zaslužen predvsem za regulacijo vodnih zalog - velja da je hialuronska kislina "magnet" za vodne molekule.

Učinek hialuronske kisline je sicer širokospektralen in sicer deluje in izboljšuje polnost kože, učvrsti kožno povrhnjico in daje izgled prenovljene  ter regenerirane kožne površine. 

mandljevo olje - je pridobljeno s procesom hladnega stiskanja z namenom, da se ohranijo vse vitaminske komponente olja. Olje kožno povrhjico temeljito omehča ter globinsko nahrani.

olje grozdnih pečk -je obogaten vir polifenolov, omega 6 maščobnih kislin. Celotna mešanica je obogatena z enimi najmočnejših antioksidantov, koža je po nanosu učvrščena ter zaščitena pred propadanjem celic na račun delovanja toksičnih radikalov.

arganovo olje - je prav tako pridobljeno s procesom hladnega stiskanja rožičevih plodov sorte Argan. Arganovo olje koži obraza vrača elastične lastnosti, kožo neguje ter mehča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja