Kleraderm nočna krema z rastlinskimi matičnimi celicami in rastlinsko DNK, 50 mL

Kleraderm nočna krema je inovativna kozmetična nega namenjena nočnemu delovanju. Kleraderm nočna krema je inovativna kozmetična nega namenjena nočnemu delovanju.
26650 26650

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm nočna krema je inovativna kozmetična nega namenjena nočnemu delovanju.

Kleraderm nočna krema vsebuje skrbno formulirano mešanico sestavin in sicer kompleks po imenu Neogenesis, ki je sestavljen iz kombinacije hialuronske kisline, DNK rastlin ter rastlinskih matičnih celic. V kremi Kleraderm so prisotne tudi druge učinkovine, ki popravljajo znake staranja kože, znake nečvrstosti kože, koži pa povrnejo svežino, mladost ter energijo.

Kleraderm nočna krema koži obraza podarja osvežen videz obraza, staranje kože in videz svetle ter sproščene  kožne površine.

Sestavine Kleraderm nočne kreme

DNK - je pomembna sestavina nočne kreme. DNK rastlin pripomore k procesu elastičnosti kože, pripomore tudi k učvrščevanju, vlaženju kožne povrhnjice ter delovanju proti radikalom.Radikale namreč ustvarjajo številni vplivi našega okolja in sicer kajenje onesnaženje, UV žarčenje, onesnaženost ipd.

matične celice koromača marino - je izvleček iz stebla rastline koromač oziroma imenovan navadni morski koprc. V kozmetične izdelke se dodaja z namenom protekcije kožnih celic, delovanja proti radikalom ter regeneracije kožih celic.

hialuronska kislina - je biotehnološka molekula namenjena predvsem regeneraciji ter hidraciji kožne strukture. Hialuronska kislina v Kleraderm nočni kremi je pridobljena iz navadne soje.
V kozmetičnem izdelku je z namenom intenzivne globinske hidracije, uravnavanje čvrstosti kože pa je prav tako njena naloga.

izvleček graha - je sestavina obogatena z beljakovinami; v kozmetični negi pa je z namenom, da navlaži, nahrani ter oblikuje kožno povrhnjico.

vitamin E - velja za enega močnejših antoksidantov, dober lovilec radikalov in posledično preprečuje propadanje celic kože.

olje avokada - avokadovo olje je bogato z vitamini A, B, D, E; vsebuje tudi lecitine, fitosterole. Priporočljivo je predvsem za nego in zelo suhe, luskaste in poroženele kože.

oljčno olje - se pridobiva s procesom hladnega stiskanja oliv ter je obogateno z vitamini A, B, D, E, PP ter nekaterimi maščobnimi islinami, ki so bolj priporočljive kot pa maščobe pridobljene iz živalskega sveta. Olje ima visoko stopnjo hranljivosti in pomirjevalne lastnosti, ter omogočajo rehidracijo.

Ceramid 3 - je snov z nizkim talščem, zato se raztopi pri telesni temperaturi, njene molekule pa so tako majhne, da jih koža enostavno absorbira. Ceramid 3 je dodan z namenom zaščite proti dehidraciji, prestrukturiranju, utrjevanju, anti-aging učinku.

Idealena intenzivna nega za razpokane ustnice, za občutljivo, suho, in poškodovano kožo ter kot maska za suhe in poškodovane lase.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov