Kleraderm SensiDerm pH 5,5 nežni fluid z avokadovim in olivnim oljem, 250 mL

Kleraderm SensiDerm je dermatološko preizkušen kozmetični izdelek namenjen negi ter čiščenju občutljive kože obraza. Kleraderm SensiDerm je dermatološko preizkušen kozmetični izdelek namenjen negi ter čiščenju občutljive kože obraza.
26633 26633

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm SensiDerm je dermatološko preizkušen kozmetični izdelek namenjen negi ter čiščenju občutljive kože obraza.

Kozmetični fluid je namenjen vsakodnevni negi obraza, predvsem pa je primerno za najobčutlivejše tipe kože, ki so zelo netolerantne. Kleraderm SensiDerm fluid kožo nežno neguje ter deluje ob enem pomirjevalno ter zaščitno.

Fluid je primeren za uporabo na predelih obraza, rok ter kjer koli na telesu. Fluid koža izjemno dobro prenaša, saj ne vsebuje nepotrebnih konzervansov, stabilizatorjev oziroma drugih nepotrebnih sestavin. Koži je nudena osnovna oskrba, ki jo vaša koža nujno potrebuje - optimalno vlaženje kožne povrhnjice, reguliranje zaščitnega sloja kože, fluid pa kožo obraza tudi nahrani ter oskbi.

Kleraderm SensiDerm fluid kožo obraza navlaži ter ob enem ohrani zaščitni lipidni sloj na površini kože. To je izrednega pomena, saj je tako koža, na katero nanesemo želeni puder zaščitena pred prekomernim izhlapevanjem vlage, ki ji koža obraza nujno potrebuje.

Primeren je za obraz, telo in roke, za resnično dobro higieno. Koža ga izredno dobro prenaša, saj ne vsebuje alkalnih mil. Ohranja kisel, koži lasten, fiziološki pH, zato ščiti naraven vrhnji, hidrolipidni sloj kože.

Zaradi izredno nežne formulacije, je fluid uporaben za higieno:
- kože obogatene s sebumom
- lasišča, ki je občutljivo
- dojenčkove nežne kože
- odrgnin ter manjših površinskih ran

Fluid lahko uporabljate tudi kot penečo kopel za razvajanje vašega teleaa - tudi pri daljši izpostavitvi v kopeli je užitek popoln, vpliv na kožo pa blagodejen ter regenerativen.

Uporaba Kleraderm SensiDerm nežnega fludia

Kleraderm fluid je izredno nežne sestave, kože ne draži ter je hipoalergen kozmetični izdelek.
Izdelek uporabljajte za namene čiščenja ali toniziraja vsaj 1x na dan.

Avokadovo olje - je olje obogateno s številnimi vitamini in sicer vitaminom A, D, E. Olje je primerno za zaščito pred UV žarčenjem, koža je po nanosu omehčana, regenerirana ter nahranjena z nekaterimi vitamini.

Olivno olje - je prečiščeno visoko kvalitetno olje, ki je namenjeno negovanju občutljive, suhe razpokane kože telesa. Sestavina je namenjena kot dermoprotektiv pred prekomernim izhlapevanjem, sestavine olivnega olja na površino kože delujejo regenerativno.

Hidrolizirani kolagen - velja za učinkovito sestavino, ki se pogosto dodaja izdelkom za nego las ter nekaterim čistilnim sredstvom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja