Kleraderm Vegetonicum vegetonik kremni gel za utrujene noge in stopala, 100 mL

<p>Kleraderm Vegetonicum kremni gel je namenjen odstranjevanju in laj&scaron;anju občutka pogostoma težkih nog, ki so utrujene ter so posledica prekomerne aktivnosti ter stoječega dela.</p>

Kleraderm Vegetonicum kremni gel je namenjen odstranjevanju in lajšanju občutka pogostoma težkih nog, ki so utrujene ter so posledica prekomerne aktivnosti ter stoječega dela.

540293 26630

Ocene in mnenja

Opis

Kleraderm Vegetonicum kremni gel je namenjen odstranjevanju in lajšanju občutka pogostoma težkih nog, ki so utrujene ter so posledica prekomerne aktivnosti ter stoječega dela.

Kleraderm gel je učinkovita kombinacija aktivnih učinkovin - predvsem vitaminov, naravnih dodatkov ter snovi, ki so bogate z naravnimi penilci po imenu saponini ter flavonidnimi komponentami.

Kleraderm gel po nanosu vašo kožo ohladi, olajša njeno obremenjenost ter nudi dolgotrajen blagodejen občutek po nanosu kremnega gela. Kožni povrhnjici nudi dolgotrajen osvežilen občutek, podaljšano delovanje pa je posledica ustrezne formulacije kozmetičnih sestavin.

Uporaba Kleraderm Vegetonicum kremnega gela

Kleraderm Vegetonicum gel nanesite neposredno na povšrino kože in masiramo v določeni smeri. Masaža naj traja vse do tedaj, dokler se celotna količina nanešenega krem gela ne absorbira v kožno povprhnjico.

Učinkovine izdelka Kleraderm Vegetonicum kremni gel

Ruscus aculeatus - je rastlina, ki ima za aktivno učinkovino ruscogenine. Učinkovina deluje na številne procese v koži. Deluje osvežilno, regenerativno ter zaščitno. Ekstrakt deluje na stabilnost ter vitalnost.

ekstrakt ciprese - je eterično olje namenjeno dezodorirnemu učinku kozmetičnega proizvoda.

Mentol - je ekstrakt olja mete, ki deluje osvežilno, v manjših količinah ne deluje dražilno ter deluje rahlo hladilno

Escin - spada pod učinkovine, ki jih lahko izoliramo iz divjega kostanja. Tovrstne učinkovine se uporabljajo predvsem v kremah, ki so namenjene zmanjševanju izgleda celulitne kože, ki je izrazito utrujena na izgled.
Octyl methoxycinnamate - velja kot dober sončni filter v kozmetičnih izdelkih

titanov dioksid - deluje kot pigmentacijsko sredstvo v najrazličnejših kozmetičnih proizvodih.
Velja kot dober UV blokator, zašiti kožo in kožne celice pred delovanjem prostih radikalov. Tolerance titanovega dioksida je izrazita.

poprova meta
- eterično olje je obogateno s spojinami, ki jim pravimo monoterpeni. Ekstrakt poprove mete deluje izrazito osvežujoče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kleraderm Kleraderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov