Kneipp aromatična peneča kopel Čas za sanje sivka, vanilija in svetlin, 400 mL

<strong>Kneipp aromatična peneča kopel Čas za sanje - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha pred večernim počitkom.<br></strong> Kneipp aromatična peneča kopel Čas za sanje - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha pred večernim počitkom.
803871 13186

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp aromatična peneča kopel Čas za sanje - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha pred večernim počitkom.

Naravno eterično olje prave sivke in ekstrakta vanilije razvije nežno usklajeno dišavo, ki vas bo zapeljala in popeljala v prečudovitesanje.

Dodani lipidi zaščitijo kožo pred prekomerno izsušitvijo, saj na površini kože telesa tvorijo tanko zaščitno lipidno plast.

Prepletanje sproščujočega vonja, intenzivne barve in dolgotrajne pene naredi celostno doživetje za vaše čute in jih razneži.

Prednosti izdelka Kneipp aromatična peneča kopel

izboljša razpoloženje za dober spanec
vsebuje le naravna olja
nežna nega z dolgotrajno peno
sivkino eterično olje, ekstrakt vanilije nežno uspavata

Priporočilo za uporabo izdelka

Za popolno kopel odmerite en pokrovček kozmetičnega izdelka. Predhodno pripravljeni kopeli (36-38 ° C) dodajte aromatični izdelek in uživajte v kopeli 15-20 minut.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen

Kako postavimo diagnozo?
Diagnozo postavimo na osnovi klinične slike in vrednosti glukoze v krvi na teš če ali naključno. Kot merilo za sladkorno bolezen velja naključno določen nivo sladkorja (glukoze) v krvi nad 11,1 mmol/l oziroma na tešče 7,0 mmol/l ali več. To zadostuje za zanesljivo diagnozo le, če ima bolnik ob tem tudi simptome sladkorne bolezni. Pri osebah brez simptomov je treba diagnostične kriterije potrditi s ponovnim določanjem krvnega sladkorja na drug dan.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov