Kneipp aromatična peneča kopel Srečni časi rdeči mak in konoplja, 400 mL

<strong>Kneipp aromatična peneča kopel Srečni časi - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo z izjemnimi esencami.</strong> Kneipp aromatična peneča kopel Srečni časi - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo z izjemnimi esencami.
13187 13187

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp aromatična peneča kopel Srečni časi - z njim si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo z izjemnimi esencami po rdečemu maku terekstraktu konopljinih semen.

Izjemen vedro sproščujoč vonj sprošča telo in um in vas osvobodi vsakdanjega stresa in napetosti. Naravna hranilna olja zagotavljajo mehko in občutek izjemne gladkosti kože.

Prepletanje sproščujočega vonja, intenzivne barve in nastanek dolgotrajne pene spremeni to penečo kopel v celostno čutno doživetje.

Prednosti izdelka Kneipp aromatična peneča kopel Srečni časi

vsebuje le naravna olja
nežna nega
z dolgotrajno peno

Priporočilo za uporabo izdelka

Za popolno kopel odmerite en pokrovček kozmetičnega izdelka. Predhodno pripravljeni kopeli (36-38 ° C) dodajte aromatični izdelek in uživajte v kopeli 15-20 minut.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen

Kako poteka zdravljenje?
Zdravljenje je nefarmakološko in farmakološko s tabletami in/ali inzulinom. Nefarmakološko zdravljenje pomeni strogo upoštevanje navodil glede diete, telesne dejavnosti in opustitve kajenja. Pri tipu 2 je lahko to na začetku edini ukrep.

Če je sladkorna bolezen še vedno neurejena, pa se doda še zdravljenje z zdravili. Vendar kljub intenzivnemu medikamentoznemu zdravljenju ni mogoče doseči urejenosti sladkorne bolezni brez isto časne ga izvajanja nefarmakoloških ukrepov.

Sladkorna bolezen tipa 1 se že od samega začetka zdravi z inzulinom in nefarmakološkimi ukrepi. Samo nefarmakološki ukrepi pri tipu 1 zaradi odsotnosti lastnega inzulina niso zadostni, tudi tablete niso učinkovite, ker za njihovo delovanje ni prijemališča.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja