Kneipp aromatična peneča kopel Za crkljanje ingver, kardamom makadamija in med, 400 mL

<strong>Kneipp aromatična peneča kopel Za crkljanje - z njo si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha.</strong> Kneipp aromatična peneča kopel Za crkljanje - z njo si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha.
13115 13115

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp aromatična peneča kopel Za crkljanje - z njo si privoščite izredno sprostitev in pomirite svoje telo in duha. Uživajte v trenutku ljubke peneče kopeli, ki je navdahnjena s užitkom topline.

Nežno segrevanje in sproščujoča kopel Kneipp Za crkljanje vam daje občutek topline in varnosti. Z naravnimi olji, ki so del tega kozmetičnega izdelka globinsko nahrani kožo ter jo razneži. Tako izdelek vsebuje makadamijevo olje, eterični olji ingverja in kardamoma ter izvleček medu, ki neguje kožo in pusti sončno topel občutek na površini kože.

Eterično olje ingverja s svojim pikantnim vonjem deluje toplo in rahlo prasketajoč občutek.
Kardamom ogreje dušo, uravnoteži in deluje pomirjujoče.

Bogato olje iz makadamije je intenzivna pomirjevalna formulacija. Pomaga ohranjati lipidni sloj kože in jo naredi voljno.

V kombinaciji z blagodejnim učinkom tople vode in hranilnih eteričnih olj je kozmetični tretma kakor nalašč za razvajanje in prijeten občutek.

Prednosti izdelka Kneipp aromatična peneča kopel

nežna toplina in sprostitev za ljubke trenutke
naravna olja
pomirjevalna mečanica sestavin

Priporočilo za uporabo izdelka

Za popolno kopel odmerite en pokrovček kozmetičnega izdelka. Predhodno pripravljeni kopeli (36-38 ° C) dodajte aromatični izdelek in uživajte v kopeli 15-20 minut.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklu

Nesteroidna protivnetna zdravila zmanjšajo krvavitev za približno 30%, vplivajo pa tudi na ublažitev bolečine. Predpišemo lahko naproksen 2 x 500 mg, diklofenak 3 x 50 mg ali pa ibuprofen 4 x 400 mg.

Endometrijska resekcija in ablacija, miomektomija in histerektomija so najpogostejše kirurške oblike zdravljenja.

Amenorejo zdravimo s hormonsko nadomestno terapijo (npr. pri prezgodnji odpovedi jajčnikov), progestageni, kombiniranimi peroralnimi kontraceptivi, zdravili za spodbujanje ovulacije (če je zaželjena nosečnost) in agonisti dopamina (pri hiperprolaktinemiji).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja