Kneipp Brez stresa kopalne perle mandarina, pomaranča, 80 g

<strong>Kneipp je idealna mešanica za sprostitev in odganjanja tesnobe, napetosti in stresa. </strong> Kneipp je idealna mešanica za sprostitev in odganjanja tesnobe, napetosti in stresa.
13201 13201

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp Brez stresa kopalne perle  so učinkovit tretma namenjen negi in razvajanju kože telesa s prečudovitim vonjem po mandarini in nežni pomaranči.

Ostanite sproščeni, tudi v težavnih časih. Kneipp kopel z biseri z naravnimi eteričnimi olji mandarine in pomarančne pomagajo izboljšati vaše počutje v času morebitne napetosti in stresa.

Eterična olja mandarine in pomaranče ustvarjajo uravnoteženje in uskladitev vseh tegob.

V kombinaciji z blažilnim učinkom tople vode, naravnih olj v kombinaciji z njimovimi prijetnimi aromami raznežijo še tako zahtevne uporabnike.

Posebna formula za nego z ureo in naravnim ekstraktom pasijonkeščiti kožo pred izsušitvijo in jo ohranja tudi kopanju mehko in voljno. Sproščujoč vonj, intenzivna barva in nežna nega omogoči edinstveno kopanje ter dobro uporabniško izkušnjo, ki deluje celostno na telo, um in dušo.   

Prednosti izdelka Kneipp Brez stresa

koristno za telo in duha
Nega z Ureo
z naravnimi eteričnimi olji mandarine in pomaranče

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Glede na trajanje in povzročitelja vnetja razdelimo na akutna bakterijska, ki ob pravilnem antibiotičnem zdravljenju trajajo nekaj dni, kronična bakterijska in kronična nebakterijska, ki lahko trajajo mesece ali leta. Bakterijska vnetja so v primerjavi z nebakterijskimi precej redka. Kronično nebakterijsko vnetje prostate je definirano na podlagi kliničnih ugotovitev, in sicer kot bolečina v področju medenice, ki traja vsaj tri mesece v zadnji polovici leta.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja