Kneipp gel za prhanje rdeči mak, konoplja, 200 mL

Kneipp gel za prhanje je prv poseben aromatiziran gel s posebej izrazito noto navadnega rdečega maka ter konoplje. Kneipp gel za prhanje je prv poseben aromatiziran gel s posebej izrazito noto navadnega rdečega maka ter konoplje.
1525 1525

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp gel za prhanje je prv poseben aromatiziran gel s posebej izrazito noto navadnega rdečega maka ter konoplje.

Konoplja je rastlina, ki je v kozmetičnih izdelkih vse bolj popularna, saj vsak izdelek obogati s svojimi polnovrednimi olji, prav tako pa taka olja vsebuje tudi rdeči mak.

Ekstrakti obeh rastlin namreč vzpodbujajo v vas dobro počutje, sproščajo telo in duha v času stresa. Naravna negovalna olja v Kneipp gelu za prhanje namreč poskrbijo za mehko in negovalno kožo. Formula ščiti vašo kožo pred izsušitvijo.

Kneipp gel ne vsebuje konzervansov, alkalij, parafina, silikonov in mineralnih olj. Je dermatološo preizkušen in rastlinskega izvora. Ph Kneipp gela je uravnovešen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

V mentalnem pogledu so ljudje danes svobodnejši kot še pred dvema ali tremi generacijami. V se manj je zatiranja individualnosti in svobode odločanja, vse več je sproščenih mladostnikov, ki počnejo stvari, o katerih si ljudje iz prejšnjih generacij niti sanjati niso upali. Obdobje v družini, ki ga zaznamuje tisto, kar imenujemo vzgoja otrok, traja le še približno deset let. Za otroke, stare devet, deset let, se v angloameriškem svetu že pojavlja oznaka tweens (»in-between« - nekje vmes) in čeprav igrajo v njihovem življenju družina in starši še vedno osrednjo vlogo, se začenjajo že v tej starosti na vseh ravneh identificirati z najstniki. Starši so v svoji vlogi kot vzorniki tedaj že odslužili, čeprav je ta funkcija seveda še močno zakoreninjena v njihovi zavesti. V tem času se začnejo njihovi otroci prvič konkretneje verbalno odzivati in jim s tem sporočajo, kakšni so kot starši in ljudje na sploh.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja