Kneipp Mandelj balzam za prhanje, 200 mL

<strong>Kneipp Mandelj balzam za prhanje je blaga, vlažilna in idealna nega za zelo suho kožo z ekcemi. </strong> Kneipp Mandelj balzam za prhanje je blaga, vlažilna in idealna nega za zelo suho kožo z ekcemi.
13220 13220

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp Mandelj balzam za prhanje je blaga, vlažilna in idealna nega za zelo suho kožo z ekcemi.

Mandljev balzam tako ohranja naravno pregradno funkcijo kože, kožo zaščiti s svojo dolgotrajno zaščito pred izsušitvijo.

Mandljev balzam je sestavljen iz kombinacije visoko kakovostnih sestavin in olja za naravno nego. Blažilno svetlinovo olje, mandljevo olje in karitejevo maslo bogato zaščititi kožo ter poskrbi za dolgotrajno zaščito pred dehidracijo. Vse naštete komponente koža dobro prenaša.

Ena od posebnih značilnosti je izredno subtilna, cvetlična nega ter vonj in posledično indiferentna oskrba kože. Kozmetični izdelek kože ne draži te ne povzroča preobčutljivosti.

Sestava, ki jo razvili Kneipp laboratoriji z namenom naravne zaščite za intenzivno nego kože,  bistveno zmanjšuje izgubo vlage in povečuje odebelitev mikrostrukture kože. Študija uporabe izdelka je potrdila bistveno izboljšavo kožnih težav in počutja nasploh med in po prhanju s svetlinovim Kneipp balzamom.

Prednosti izdelka Kneipp Mandelj balzam

Medicinska nega kože
Osnovna nega za zelo suho kožo (ekcem)
Izboljša občutek kože
Brez barvil in konzervansov
preizkušen vzdrževalni učinek in toleranca, ki so jo potrdili dermatologi

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Benigna hiperplazija prostate

Kako pogosta je benigna hiperplazija prostate?
Gre za daleč najpogostejšo bolezen prostate. Prostata se poveča pri polovici moških, ki so starejši od 50 let in skoraj pri vsakem moškem, starejšem od 80 let. Histoloških dokazov za povečano prostato nima pri 30 letih noben moški Pri kar 88 % moških, starih 80 let, pa lahko s histološko preiskavo dokažemo benigno hiperplazij o prostate. Delež moških z izraženimi kliničnimi znaki pa je nižji. 18 % moške populacije pri 40 letih zazna posledice, medtem ko je pri 70-1etnikih ta odstotek višji (56%).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja