Kneipp Mandelj krema za roke, 75 mL

<strong>Kneipp Mandelj krema za roke je hranilna nega, ki nežno ščiti kožo s svojo bogato formulacijo, ki kožo zaščiti pred izsušitvijo. </strong> Kneipp Mandelj krema za roke je hranilna nega, ki nežno ščiti kožo s svojo bogato formulacijo, ki kožo zaščiti pred izsušitvijo.
545023 13215

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp Mandelj krema za roke je hranilna nega, ki nežno ščiti kožo s svojo bogato formulacijo, ki kožo zaščiti pred izsušitvijo.

Kneipp Mandelj krema za roke zagotavlja zaščito pred škodljivimi vplivi iz okolja in pomaga oziroma preprečuje kožno staranje. Krema roke se hitro vpije, ne masti in daje rokam naravno mehkobo.

Krema vsebuje visoko kakovostno mandljevo olje, ki ga koža zelo dobro prenaša, zato je krema primerna tudi za občutljivo kožo. Formulacija kreme temelji predvsem na naravnih sestavinah, zato je krema formulirana tudi iz citoprotektivne kombinacije vitaminov A in E, bogatim karitejevim maslom in pantenolom, ki kožo pomirja.

Prednost izdelka Kneipp Mandelj krema za roke

produktivna nega
vsebuje vitamin A, E in pantenol,
učinkovita nega za grobe roke,
pomoč in zaščita proti staranju kože
Brez barvil in konzervansov
Brez parafina, silikonov in mineralnih olj
dermatološko testirano

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Zdravljenje
Zaradi pogostih težav z izključitvijo bakterijske etiologije vnetja je priporočeno začetno 4-tedensko zdravljenje s kinolonskimi antibiotiki (npr. ciprofloksacin 500 mg p. o. na 12 ur). Če ni izboljšanja, ne podaljšujemo antibiotičnega zdravljenja, razen ob pozitivnih urinokulturah. Priporočeno je nadaljevalno zdravljenje z zaviralci adrenergičnih receptorjevalfa, ki naj traja 6 mesecev, preden ga označimo za neučinkovito. Kot dodatno zdravilo lahko uporabljamo paracetamol ali nesteroidne antirevmatike, predvsem pri bolnikih z močnejšimi bolečinami. Pri slednjih so učinkovite tudi kopeli. Bolnike, pri katerih simptomi vztrajajo kljub opisani začetni terapiji in tiste s hematurijo ali povišanimi vrednostmi PSA, moramo napotiti kurologu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja