Kneipp Mandelj lahek losjon za telo, 200 mL

<strong>Kneipp Mandelj lahek losjon za telo je namenjen čutni negi s kakovostnim mandljevim oljem. </strong> Kneipp Mandelj lahek losjon za telo je namenjen čutni negi s kakovostnim mandljevim oljem.
13177 13177

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp Mandelj lahek losjon za telo je namenjen čutni negi s kakovostnim mandljevim oljem. Izdelek je bil razvit posebej za potrebe občutljive kože, ki potrebuje ustrezno oskrbo z vlago.

Tekstura Kneipp Mandelj lahkga losjona se enostavno in hitro vpije. Izdelek naredi vašo kožo  žametno in dobro vzdrževano. Idealna nega za vsak dan.

Mandljevo olje, ki je del tega losjona je kvalitetno, zato ga koža dobro prenaša. Formulacija Kneipp vsebuje vitamin E in negovalno karitejevo maslo.

Prednosti izdelka Kneipp Mandelj losjon

intenzivno vlaženje
hitro se vpija
za občutljivo kožo
z visoko kakovostnim mandljevim oljem
z dodanim vitaminom E in karitejevim maslom

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje trebušne slinavke

Kako bolezen poteka?
Bolezen je neozdravljiva. Sprva ima bolnik ali trdovratno bolečino v trebuhu ali pa ponavljajoče se napade bolečin in slabosti oz. bruhanja. Kasneje zaradi kroničnega vnetja celice trebušne slinavke, ki izločajo prebavne encime, in celice, ki izločajo inzulin, počasi propadajo in bolečina postopoma iz zveni. Ko se količina izločenih prebavnih encimov zmanjša, se hrana slabo prebavi. Bolnik prične izločati velike količine zelo smrdečega blata svetle barve. Blato je hkrati mastno in lahko vsebuje oljne kapljice. Bolnik prične ob tem hujšati. Ko propadejo celice, ki izločajo inzulin, se razvije sladkorna bolezen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede