Kneipp Mandelj masažno olje za telo, 75 mL

<strong>Kneippovo masažno olje mandljev cvet neguje z intenzivnim mandljevim, jojobinim in sončničnim oljem in vitaminoma A in E.&nbsp; </strong> Kneippovo masažno olje mandljev cvet neguje z intenzivnim mandljevim, jojobinim in sončničnim oljem in vitaminoma A in E. 
521671 13219

Ocene in mnenja

Opis

Kneippovo masažno olje mandljev cvet neguje z intenzivnim mandljevim, jojobinim in sončničnim oljem in vitaminoma A in E. 

Ima prijeten vonj, se enostavno nanese in se s pomočjo masaže dobro vpija v površino kože.

Olje Kneipp za kožo vsebuje visoko kakovostno mandljevo olje, ki ga koža zelo dobro prenaša, zato je primerno tudi za občutljivo kožo.

Kneipp kozmetična formulacija je tako zaokrožena z dodatkom tako imenovanega  citoprotektivnega vitamina E, arganovega eliksirja in blagega sončničnega olja.

Kneipp Mandelj olje za telo je kombinacija vrhunskih in kvalitetnih sestavin - učinkovito pripomore suhi koži jin vzdržuje njeno vlago.

Kneipp izdelek je razvit v sodelovanju z dermatologi - njegova kvalitetna sestapa zato zmanjšuje občutek napetosti, preprečuje draženje kože in obnavlja naravno ravnovesje kože.

Prednosti izdelka Kneipp Mandelj olje za telo

koža je sproščena
vsebuje vitamin E
vzdržuje izdatno hidracijo kože
s kakovostnimi naravnimi olji

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Benigna hiperplazija prostate

Prostata se pri moških običajno začne povečevati po 50. letu starosti. Povečanje prostate samo po sebi ni pomembno, vendar pa lahko povzroči težave pri odtekanju seča iz sečnega mehurja. Sečnica pri moškem namreč prehaja skozi prostato, zato njeno povečanje lahko zoži sečnico, kar ovira praznjenje sečnega mehurja. Glavni razlog za benigno hiperplazij o prostate je s staranjem povezano neravnovesje spolnih hormonov, med dejavnike tveganja pa štejemo genske dejavnike, raso, kajenje in debelost. Prostata, povečana zaradi benigne hiperplazije, je na otip trša, gladka in elastična.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov