Kneipp Mandelj olje za telo, 100 mL

<strong>Kneipp olje krepi bariero kože, izboljša elastičnost kože in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. To kvalitetno Kneipp olje za telo daje gladek, svilen občutek kože.</strong> Kneipp olje krepi bariero kože, izboljša elastičnost kože in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. To kvalitetno Kneipp olje za telo daje gladek, svilen občutek kože.
521671 13217

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp olje krepi bariero kože, izboljša elastičnost kože in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. To kvalitetno Kneipp olje za telo daje gladek, svilen občutek kože.

Olje Kneipp za kožo vsebuje visoko kakovostno mandljevo olje, ki ga koža zelo dobro prenaša, zato je primerno tudi za občutljivo kožo.

Kneipp kozmetična formulacija je tako zaokrožena z dodatkom tako imenovanega  citoprotektivnega vitamina E, arganovega eliksirja in blagega sončničnega olja.

Kneipp Mandelj olje za telo je kombinacija vrhunskih in kvalitetnih sestavin - učinkovito pripomore suhi koži jin vzdržuje njeno vlago.

Kneipp izdelek je razvit v sodelovanju z dermatologi - njegova kvalitetna sestapa zato zmanjšuje občutek napetosti, preprečuje draženje kože in obnavlja naravno ravnovesje kože.

Prednosti izdelka Kneipp Mandelj olje za telo

koža je sproščena
vsebuje vitamin E
vzdržuje izdatno hidracijo kože
s kakovostnimi naravnimi olji

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje prostate

Najznačilnejši simptom so bolečine v področju medenice; večkrat se pojavlja tudi pogosto in pekoče uriniranje, zmanjšana spolna sla, utrujenost ter slabše splošno počutje. Zdravljenje ni zelo učinkovito; uporabljajo se zaviralci adrenergičnih receptorjev alfa, nesteroidna antirevmatska zdravila, masaže, kopeli, diete, precej učinkovita je fizioterapija s sproščanjem medeničnega mišičja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja