Kneipp masažno olje Srečni časi rdeči mak in konoplja, 100 mL

<div align="justify"><strong>Kneipp masažno olje Srečni časi z rdečim makom ter ekstraktom konopljinih semen so odličen tretma in pot do vašega dobrega počutja. </strong><br></div>
Kneipp masažno olje Srečni časi z rdečim makom ter ekstraktom konopljinih semen so odličen tretma in pot do vašega dobrega počutja.
943517 1527

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp masažno olje Srečni časi z rdečim makom ter ekstraktom konopljinih semen so odličen tretma in pot do vašega dobrega počutja. Masažno olje tako pričata dobro počutje in lepe trenutke, sprošča razpoloženje ter veselo dišavo.

Telo in napetosti v vsakdanjem življenju bodo pozabljene. Naravna hranilna olja zagotavljajo mehko gladek občutek po samem tretmaju.

Olje iztisnjeno iz makovih semen daje svilnato mehko občutek. Rdeč mak je namreč simbol sanj.

Konopljino olje vsebuje zelo visok delež polinenasičenih maščobnih kislin. Je eden izmed najbolj dragocenih naravnih olj.

Sončnično olje se uporablja v izdelkih za nego kože, predvsem zaradi svojih odličnih lastnosti za nego in zelo dobro toleranco do kože.

Kneipp masažno olje Srečni časi se nanese povsem enostavno, zelo hitro se absorbira na površini kože - prijetna aroma se sprošča ob nanosu kozmetičnega izdelka.

Uporaba Kneipp masažnega olja

Nanesite tanek sloj masažnega olja , masirajte z rahlim pritiskom in ob enakomernem kroženju.

Prednosti izdelka Kneipp masažno olje Srečni časi

sproščenost telesa in duha
z naravnimi hranljivimi olji rdečega maka in konoplje
dermatološka stroka potrdila združljivost s kožo
kar 97% izdelka predstavljajo naravna olja

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Čas, ki ga naši otroci preživljajo skupaj z nami, povzroča njihovi duši manjše in večje poškodbe, toda na srečo imajo nato vse življenje čas, da se posvetijo zdravljenju. Čim bolj svobodno in zdravo se lahko otroci razvijajo, =» bolj neposredno bodo kot najstniki svojim staršem - tako v pozitivnem kot negativnem smislu - predložili račun. Gre za enak razvoj, kot ga lahko opazujemo tudi v partnerskih zvezah: ženske dajejo v zadnjih desetletjih svojim partnerjem precej bolj odkrite in neposredne povratne informacije, s čimer pomembno prispevajo k polnosti in kakovosti partnerske zveze.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja