Kneipp oljna kopel za aktivne mišice - brin, 100 mL

<strong>Kneipp oljna kopel za aktivne mišice je obogatena z visokim deležem dragocenega ekstrakta brina, zelenke in rožmarinovega olja. </strong> Kneipp oljna kopel za aktivne mišice je obogatena z visokim deležem dragocenega ekstrakta brina, zelenke in rožmarinovega olja.
921572 5182

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp oljna kopel za aktivne mišice je obogatena z visokim deležem dragocenega ekstrakta brina, zelenke in rožmarinovega olja.

Prepletanje sproščujočega vonja, intenzivne barve in dolgotrajno penjenje naredi celostno doživetje izrednega pomena za vaše dobro počutje. Zelenka blagodejno vpliva na mišice in spodbuja prekrvavitev.

Prednosti izdelka Kneipp oljna kopel za aktivne mišice

intenzivno ogreje mišice
naravna olja
nežna nega
z dolgotrajno peno

Uporaba Kneipp oljne kopeli za aktivne mišice

Pripravite vodno kopel (cca 5-10 litrov vode), ki naj bo topla; dodajte ji ustrezno količino oljne kopeli ter uživajte v razvajanju. Noge namakajte do maksimalno 20 ali 25 minut, nakar jih sperite z vodo ter osušite. Po kopanju, sperite kad z vročo vodo.

Navodila za shranjevanje
Ne zaužiti in hraniti izven dosega otrok

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Povzročitelj stresa je lahko tudi izguba nadzora
Kdor ima občutek, da ne more vplivati na delovne poteke, nima pregleda nad celoto in se ne more samostojno odločiti, kaj mora biti opravljeno kdaj, kje in kako, ima slabše vrednosti stresa. Najnazornejši primer, kjer ljudje trpijo, je delo za tekočim trakom, v to skupino pa sodijo tudi socialni delavci in ljudje v storitvenih poklicih ter v višjem menedžmentu, ker ne znajo vplivati na stvari ali se ne znajo samostojno odločati. Raziskave so pokazale, da kombinacija prekomernega dela in malo možnosti za nadzor poveča tveganje od dvakrat do štirikrat, da bi zboleli za obolenjem srca in obtočil že v starosti med 35 in 65 let .
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov