Kneipp pena za prhanje Trenutek sreče limonina meta & avokado, 200 mL

<strong>Kneipp pena za prhanje Trenutek sreče limonina meta &amp; avokado predstavlja prijeten vonj prijetne limonine mete z naravnim avokadovim oljem, ki daje izjemno izkušnjo tuširanja. </strong> Kneipp pena za prhanje Trenutek sreče limonina meta & avokado predstavlja prijeten vonj prijetne limonine mete z naravnim avokadovim oljem, ki daje izjemno izkušnjo tuširanja.
445304 11140

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp pena za prhanje Trenutek sreče limonina meta & avokado predstavlja prijeten vonj prijetne limonine mete z naravnim avokadovim oljem, ki daje izjemno izkušnjo tuširanja.

Gel se v stiku z vodo preoblikuje v edinstveno kremasto peno. Kneipp pena za prhanje - poseben trenutek, ki je samo moj.

Prednosti izdelka Kneipp pena za prhanje

edinstvena, kremasta pena
izjemna izkušnja prhanja
z avokadovim oljem

Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira ob segrevanju. Prepoved kajenja. Ne sežigajte doze pod pritiskom, tudi ne po uporabi in izpraznitvi izdelka. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 ° C. Vsebuje 8,2 odstotka mase gorljivih sestavin.
Uporabljajte samo v skladu z namenom.

Navodila za shranjevanje
Hraniti izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Glikemični indeks
Kanadski znanstvenik David Jenkins je v začetku 80. let prejšnjega stoletja odkril merilni postopek, ki pokaže, kako hitro hranilna snov vpliva na raven krvnega sladkorja. Dobljeno vrednost je poimenoval »glikemični indeks« (pogosto okrajšan kot GI). Pomen GI-ja natančno razložijo v sklopu izobraževanj za sladkorne bolnike, razumevanje njegovega pomena pa pomaga pri uravnavanju ravni sladkorja. Vendar je tudi za zdrave posameznike zanimivo poznati mehanizme presnove, ki se odvijajo na skritem in imajo velik pomen za lakoto, sitost in tudi uravnavanje telesne mase.

Kot standard so pri GI-ju sprejeli učinek glukoze na zviševanje krvnega sladkorja z vrednostjo 100. Glede na to merijo vse druge ogljikove hidrate. Vrednost GIja 80 tako pomeni, da živilo povzroči dvig vrednosti krvnega sladkorja, ki ustreza 80 odstotkom dviga sladkorja po zaužitju čiste glukoze. Vsako živilo, ki vsebuje rafinirano belo moko, se nahaja visoko na seznamu; to vključuje večino posladkov, številne vrste kruha, pekarske izdelke, testenine. Tudi instant riž sodi k živilom, ki povzročijo porast sladkorja, kot eksotično sadje ali krompirjev pire. Na drugem koncu spektra so brokoli, stročnice, špinača in čebula ter mlečni izdelki z majhno vsebnostjo ogljikovih hidratov. S to metodo pa ne morete določati GI-ja mesa ali drugih živil, ki ne vsebujejo ogljikovih hidratov, saj ta živila nimajo vrednosti GI-ja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede