Kneipp pena za prhanje Za občutljivo kožo madelj, 200 mL

<strong>Kneipp pena za prhanje Za občutljivo kožo madelj predstavlja prijeten občutek kozmetičnega izdelka na površini kože, ki je obogaten z naravnim mandljevim oljem in daje izjemno izkušnjo tuširanja. </strong> Kneipp pena za prhanje Za občutljivo kožo madelj predstavlja prijeten občutek kozmetičnega izdelka na površini kože, ki je obogaten z naravnim mandljevim oljem in daje izjemno izkušnjo tuširanja.
917621 13132

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp pena za prhanje Za občutljivo kožo madelj predstavlja prijeten občutek kozmetičnega izdelka na površini kože, ki je obogaten z naravnim mandljevim oljem in daje izjemno izkušnjo tuširanja.

Gel se v stiku z vodo preoblikuje v edinstveno kremasto peno. Kneipp pena za prhanje - poseben trenutek, ki je samo moj.

Prednosti izdelka Kneipp pena za prhanje

edinstvena, kremasta pena
izjemna izkušnja prhanja
z mandljevim oljem

Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira ob segrevanju. Prepoved kajenja. Ne sežigajte doze pod pritiskom, tudi ne po uporabi in izpraznitvi izdelka. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 ° C. Vsebuje 8,2 odstotka mase gorljivih sestavin.
Uporabljajte samo v skladu z namenom.

Navodila za shranjevanje
Hraniti izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Debelost

Zdravljenje debelosti ali čezmerne telesne teže z zdravili (farmakoterapija debelosti) je namenjeno odraslim bolnikom, ki imajo:

• debelost, pogojeno s prehrano, in indeks telesne mase 30 kg/m2 ali več,

• čezmerno telesno težo (indeks telesne mase je 27 kg/m" ali več), pogojeno s prehrano, in druge dejavnike tveganja, povezane z debelostjo, kot sta sladkorna bolezen tipa 2 in dislipidemija.

Pri ekstremni debelosti obstaja možnost kirurškega bariernega zdravljenja: Cilj zdravljenja debelosti in čezmerne telesne teže je zmanjšanje in dolgotrajno ohranjanje dosežene teže. Debelost je v 20 % posledica motenj hranjenja (neredno hranjenje, uživanje prevelikih količin hrane), pri čemer je potrebna tudi pomoč psihologa oziroma psihiatra. Potrebno je zdravljenje depresije, ki se dostikrat skriva za debelostjo. Zdravljenje debelosti je zelo učinkovito v šolah ali učnih delavnicah za hujšanje (CINDr - program zdravega hujšanja), kamor je bolnik napoten z napotnico svojega osebnega zdravnika in kjer ljudje spodbujajo drug drugega.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov