Kneipp sol za penečo kopel Razvajaj se vrtnica in kamelija, 80 g

<strong>Kneipp sol za penečo kopel Razvajaj se je obogatena s prijetnim vonjem vrtnice in ekstraktom kamelije. </strong> Kneipp sol za penečo kopel Razvajaj se je obogatena s prijetnim vonjem vrtnice in ekstraktom kamelije.
943711 13112

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp sol za penečo kopel Razvajaj se je obogatena s prijetnim vonjem vrtnice in ekstraktom kamelije.

Zaprite oči in pozabite vse, kar je okoli vas! Vzemite si čas zase in se sprostite ob misli na prijetno vrtnico - preprosto razvajajte se s Kneipp penečo kopeljo.
Naravno eterično olje iz damaščanske vrtnice spreminja vašo lastno kopalnico v oazo razvajanja in užitkov čutov. Hranilno olje Camellie zaščiti kožo pred morebitno izsušitvijo.

Sol iz katere je proizvod pripravljen vsebuje solno osnovo, ki jo pridobivajo iz soli - ta se nabira 460 m pod površjem v rudniku Saline Luisenhall. Naravno čista osnova izdelka je brez kemičnih dodatkov in morebitnih konzervansov.

Prednosti izdelka Kneipp sol

z dolgotrajno sanjskim penjenjem
z ekstraktom vrtnice ter kamelije
dobro topni kristali

Uporaba Kneipp soli

Kneipp sol stresite v predhodno segreto vodo  (36-38 ° C). Optimalni čas namakanja je 15-20 minut.

Nasvet: Za še bolj izrazito penjenje uporabite penečo sol v kopeli z vodnimi curki ali mehurčki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

PSIHOTERAPI]A

Psihoterapija, tako kot redno svetovanje, je metoda, ki ljudem omogoča, da se pogovorijo o čustvenih in duševnih težavah, in jim pri tem ponuja podporo in vodstvo. Vseeno pa gre psihoterapija veliko dlje, saj se loteva globljih, pogosto prikritih vzrokov bolezni in skuša ljudem pomagati, da bi razumeli psihične težave v sebi samih in se spoprijeli z njimi. Psihoterapija lahko poteka v obliki samostojnih ali skupinskih seans.

V okviru psihoterapije, ki so jo razvili v začetku 20. stoletja začetniki, kot so bili Freud, Jung in Reich, so poslej razvili širok nabor dejavnosti, ki zajemajo najrazličnejše postopke skoraj vseh vrst in slogov, od zapletenih (psihoanaliza) do prizemljenih (smejalna metoda). Primeri, na katere boste najverjetneje naleteli, so sosvetovanje (svetovanje s ponovnim ovrednotenjern), srečeval na (soočenjska) terapija, gestaltna terapija, humanistična psihologija, jungovska ali analitična psihologija, bioenergetika, psihoanaliza (freudovska psihoterapija), rogerianska terapija, psihosinteza, transpersonalna psihologija, transakcijska analiza in kognitivna terapija.

Terapevti - med katerimi je vse več zdravnikov -, ki specializirajo katero koli od navedenih metod, navadno poznajo tudi večino drugih, zato lahko posameznika usmerijo k pravi metodi, če mu ne morejo pomagati sami.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede