Kneipp svetlin krema za roke, 50 mL

<p><strong>Kneipp svetlin krema za roke je intenzivno hranilna in vlažilna krema brez parfumskih olj. Je idealna nega za zelo suho kožo, ki intenzivno za&scaron;čiti proti morebitnemu ekcemu. </strong></p>

Kneipp svetlin krema za roke je intenzivno hranilna in vlažilna krema brez parfumskih olj. Je idealna nega za zelo suho kožo, ki intenzivno zaščiti proti morebitnemu ekcemu.

529966 13157

Ocene in mnenja

Opis

Kneipp svetlin krema za roke je intenzivno hranilna in vlažilna krema brez parfumskih olj. Je idealna nega za zelo suho kožo, ki intenzivno zaščiti proti morebitnemu ekcemu.

Kneipp svetlin krema se hitro absorbira, ne povzroča mastnega preostanka in regenerira zelo obremenjeno kožo ter jo naredi mehko in voljno.

Krema Kneipp vsebuje edinstveno kombinacijo visoko kakovostnih sestavin in olj, ki je značilna po visoki vsebnosti esencialnih maščobnih kislin. Blažilno svetlinovo olje in mandljevo olje koža zelo dobro prenaša, poleg olj pa krema vsebuje še ureo, za dodatno zaščito suhe kože rok pred izsušitvijo.

Izdelek medicinsko neguje kožo, saj je bil razvit pod nadzorom dermatologov, namenjen pa je še posebej za zelo suho, razpokano, luskasto in razdraženo kožo.

Kneipp svetlin krema vsebuje svetlinovo olje iztisnjeno iz semen svetlina, ki ima zelo visoko vsebnost dragocene gama-linolenske kisline, ki je zelo pomembna za oskrbo kože atopijskega dermatitisa.

Študija je potrdila *, da je koža dolgotrajno navlažena.
* Eksperimentalna študija: merjenje hidratacije kože 8 ur po enotnem nanosu kreme.

Prednost izdelka Kneipp svetlin krema

- intenzivna nega kože
- intenzivna nega za razpokane, suhe roke
- testirani učinek. Združljivost kreme s kožno površino potrjujejo dermatologi
- bogata hranilna, vlažilna, pomirjajoča formulacija
- pH nevtralna nega

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabokrvnost

Kako poteka zdravljenje?
V večini primerov se anemij o zdravi z dodajanjem železa v obliki tablet, ki jih jemljemo navadno po eno na dan na tešče. Enako dodajamo folno kislino, če je to potrebno. Vitamin B 12 je v obliki intramuskularnih injekcij, ki pa jih je po uvodni fazi treba dajati samo vsaka dva meseca. Dajemo ga le pri posebni obliki slabokrvnosti. Zdravljenje s folno kislino in vitaminom B12 je dosmrtno. Zdravljenje z železom v obliki tablet nadaljujemo še tri mesece po normalizaciji hemoglobina, da se zapolnijo zaloge železa v telesu. Zdravljenje traja najmanj 6 mesecev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kneipp Kneipp
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov