Kolagen z vitaminom C v prahu - vrečke, 10 x 10 g

Kolagen z vitaminom C v prahu je nov Medex-ov porizvod, pri čemer je kolagen dodatno oplemeniten še z dodatkom askorbisnke kisline ali C vitamina. Kolagen z vitaminom C v prahu je nov Medex-ov porizvod, pri čemer je kolagen dodatno oplemeniten še z dodatkom askorbisnke kisline ali C vitamina.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kolagen z vitaminom C v prahu je nov Medex-ov porizvod, pri čemer je kolagen dodatno oplemeniten še z dodatkom askorbisnke kisline ali C vitamina.

Kolagen je sedaj pakiran v enoodmernih vrečkah, kar omogoča še lažje odmerjanje kolagena.

Vloga C vitamina

C vitamin ima v organizmu številne vloge, med drugim skrbi za dobro splošno odpornost organizma. Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje kože.

Uporaba kolagena v vrečkah

Priporočljivo je odmeriti po 1 vrečko na dan, zato je pakiranje primerno za obdobje 10 dni, ob predpostavki, da prašek uporabljate redno.

Izdelek lahko uporabljate v kombinaciji z vodo, jogurti, kakavom, mlekom, mlečnimi napitki ipd.

Za namen učinkovitosti delovanja izdelka je priporočljivo odmerjati prehransko dopolnilo vsakodnevno.

Pozor: kolagen je govejega porekla.

Kaj je kolagen?

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina, saj predstavlja kar 30 % vseh beljakovin v našem telesu. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov in las. Nahaja se v globljih plasteh kože (70 % v dermisu), nohtih, laseh, kosteh, kitah, hrustancu.

Nastajanje in produkcija kolagena se z leti in s staranjem zmanjšuje. Kolagen se ne nahaja le v koži, pač pa se nahaja tudi v sklepih, v nohtih in v laseh.

V kakšni obliki je kolagen v tem prehranskem dodatku?

V hidrolizirani obliki, saj je kot tak biološko bolj dostopen in se bolje absorbira v organizem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja