Kolagenbody Medex za čvrsto telo in prožne mišice, 150 g

<p>Kolagenbody je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje tako imenovan hidroliziran kolagen po imenu Bodybalance, vsebuje pa tudi magnezij ter vitamin C.</p>

Kolagenbody je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje tako imenovan hidroliziran kolagen po imenu Bodybalance, vsebuje pa tudi magnezij ter vitamin C.

541168 2232

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kolagenbody je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje tako imenovan hidroliziran kolagen po imenu Bodybalance, vsebuje pa tudi magnezij ter vitamin C, ki je za človeški organizem izrednega pomena.

Kolagen Bodybalance je kolagen, ki je formuliran v obliki nižje molekularnih, hitro absorbtvinih delcev, pridobljen je s posebnim postopkom/s posebno tehnologijo, saj le tako omogočimo boljši uporabnost prehranskega dodatka. Takšna oblika kolagena se v telesu hitreje in bolje absorbira.

Kolagenbody vsebuje tudi magnezijev citrat, ki velja za eno bolj absorbtivnih oblik magnezijevih ionov, ki jih človeški organizem ter skeletne in vse preostale mišice nujno potrebujejo za normalno delovanje. Magnezij ima vlogo pri sintezi beljakovin in prispeva k delovanju mišic ter ohranjanju zdravih kosti.

Vitamin C ima poleg ostalih ugodnih vplivov na zdravje tudi vlogo pri nastajanju kolagena v telesu.

Kolagen je pomembna beljakovinska molekula v organizmu in predstavlja beljakovinski vir, ki ga je v našem človeškem organizmu skoraj tretina (30 % od vseh beljakovin)

Prisoten je tudi v mišicah, kjer je glavna sestavina vezivnega tkiva, ki obdaja mišična vlakna. S staranjem se zmožnost telesa za obnovo kolagena zmanjšuje, mišice postajajo bolj ohlapne, prav tako pa se začne izgubljati mišična masa.

Uporaba Kolagenbody dopolnila

Na enkrat odmerite do 10 g prehranskega dopolnila v prašku, priložena pa je tudi merica za odmerjanje prehranskega dodatka. Prašek pripravite tako, da dodajte le-tega v 2 dl hladne tekočine in dobro premešajte ter spijte.

Za en mesec redne uporabe boste porabili dve pakiranji prehranskega dodatka. 150 gramso pakiranje tako zadostuje za 15 dni redne uporabe prehranskega dopolnila.

Natančne sestavin prehranskega dopolnila so na voljo le registriranim uporabnikom.

Sestavine na 100 gramov izdelka Kolagenbody

80 g hidroliziranega in visoo absorbtivnega kolagena

1875 mg magnezija

800 mg  vitamina C, kar predstavlja 100 % dnevni odmerek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kolikor je doslej znano o nevrotransmiterski dejavnosti, imajo pri uravnavanju čustvenega ravnovesja ključno vlogo endogeni morfini (endorfini). Biološke potrebe namreč zaznamo kot napetost in nelagodje, kar je motiv za iskanje zadovoljitve. Takrat se sproži endorfinska dejavnost, ki z zmanjšanjem neprijetne napetosti poveča potrpežljivost, izboljša razpoloženje in zmanjša strah, ki bi sicer oviral potek zadovoljitve te potrebe.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov