Kolagenlift prašek, 120 g

<p>Kolagenlift v prahu je nov izbolj&scaron;am Medexo-v proizvod - vsebuje hidrolizirani kolagen z dodatkom vitamina C in hialuronske kisline.</p>

Kolagenlift v prahu je nov izboljšam Medexo-v proizvod - vsebuje hidrolizirani kolagen z dodatkom vitamina C in hialuronske kisline.

534889 5041

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kolagenlift v prahu je nov izboljšam medexov proizvod - vsebuje hidrolizirani kolagen z dodatkom vitamina C in hialuronske kisline.

Kolagen v izdelku Kolagenlift v prahu nikakor ni slabega okusa ali neprijetnega vonja, njegova prednost pa je ta, da vsebuje izredno majhne delce molekul kolagena, ki so nizkih molekularnh mas. Ravno to je tudi razlog za učinkovito ter skoraj popolno absorbcijo prehranskega dopolnila.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Kolagen v izdelku Kolagenlift v prahu je pridobljen iz organskih materialov in sicer iz rib, zato je izdelek primeren tudi za vegetariansko usmerjene ljudi.

Izdelek ne vsebuje dodatnega sladkorja, umetnih barvil in arom

Uporaba Kolagenlift-a v prahu

Dnevno odmerite do 8 gramov Kolagenlifta v prahu, v ta namen jepriložena tudi priročna odmerna meriza, primerna za odmerjaje 8 gramov praška.

Pripravek prirpavite tako, da v 2 dl hladne tekočine dodate dnevni odmerek Kolagenlifta v prahu in dobro premešajte, da se popolnoma raztopi in izpijte.

Eno pakiranje zadostuje za 15 dni redne uporabe. Priporočljivo je narediti 1 mesečno uvajalno kuro, kar ustreza dvema pakiranjema. Kuro lahko ponovite zopet čez čas, z priporočljivo vmesno prekinitvijo.

Vsebnost prehranskega dopolnila Kolagenlift v prahu

100 g prahu Kolagenlift vsebuje:

- 62,50 g hidroliziranega kolagena

- 125 mg hialuronske kisline

- 1000 mg vitamina C, kar z dnevnim odmerkov ustreza dnevni potrebi po tem vitaminu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kašelj

Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Pri kratkotrajnem kašlju, ki je posledica virusne okužbe dihal, je primerno simptomatsko zdravljenje. Pomembno je redno čiščenje nosne votline in izpiranje s fiziološko raztopino večkrat dnevno. Krajši čas (nekaj dni) lahko uporabljate nosne kapljice, ki vsebujejo zdravilo za zmanjšanje otekli ne nosne sluznice, zmanjšanje izločanja sluzi in zatekanja le-te v grlo. Pijte večje količine toplih napitkov. S tem preprečujete izsušenost sluznic, ki upočasnjuje zdravljenje. Toplota iz napitkov se preko požiralnika prenese na sapnik in s tem pomaga k hitrejši obnovi sluznice, ki so jo poškodovali mikrobi. Če je kašelj suh in dražeč, ga lahko umirite s sirupi ali tabletami na naravni osnovi, lahko pa vam zdravnik predpiše zdravilo proti kašlju. Ta zdravila večinoma delujejo na center za kašelj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov