Količina: 100 g

<p>Blagodejni učinek smrekovih vr&scaron;ičkov na dihalne poti. Okusi A.Vogel Santasapina so okusni. Osvežite sapo s temi edinstvenimi pastmi smreke!</p>

Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti. Okusi A.Vogel Santasapina so okusni. Osvežite sapo s temi edinstvenimi pastmi smreke!

2022-04-10 2,99 €
330310 30794

Ocene in mnenja

Opis

Bonboni Santasapina so polnjeni z naravnim izvlečkom iz smrekovih vršičkov. Vsebujejo izključno naravne sestavine.
Izdelani so po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravne regeneracije.

Alfred Vogel, ki je bil zelo vesel pri delu v švicarski pokrajini, je na svojih sprehodih užival v zbiranju in uživanju borovih vršičkov.  Koncentrat sadnega soka in med ter borov sirup se uporablja v teh inovativnih bonbonih, kar jim daje zelo okusen pridih.

Smrekovi vršički
Blagodejni učinek smrekovih vršičkov v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno.

Sestava bonbonov

Vsak bonbon vsebuje: nerafinirani sladkor, glukozni sirup, med, naravni hruškov koncentrat, naravni izvleček iz smrekovih vršičkov, slad, olje smrekovih vršičkov, mentol, eterično olje poprove mete.

Informacije o alergiji in intolerancah: Vsebuje gluten.

Splošno o prehladu

Prehlad in virusna obolenja so del vsakdanjega življenja. Običajno jih povzročajo virusi, povzročajo pa jih lahko tudi bakterije, ki lahko povzročijo tudi okužbo. Prehlade in nadležna obolenja je mogoče učinkovito zdraviti tudi z naravnimi terapijami, ki inovativno podpirajo imunski sistem.  

Dolgotrajna ali ponavljajoča okužba je signal imunskega sistema, da je preobremenjen. Naravna terapija je v teh primerih koristna tudi za obnovo odpornosti in preventivo proti najrazličnejšimi prehladnimi boleznimi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Angina

Kako si lahko pri angini pomagate sami?
Pri angini si najbolje pomagate tako, da upoštevate zdravnikova navodila o počitku, pitju tekočine in rednem jemanju antibiotikov, ki jih je potrebno jemati 10 dni. Antibiotike pričnite uživati samo po nasvetu zdravnika in ne po nasvetu znancev, prijateljev, sosedov ...
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov